Toon uit ‘Blind Getrouwd’: ‘Frie en ik zijn vermomd gaan eten op Valentijn’

Door Jolien Thieleman

Maandagavond kregen we eindelijk te horen welke ‘Blind Getrouwd’- koppels opnieuw volmondig ‘ja’ zeiden tegen elkaar. Na 5 weken huwelijk blijven Lieve & Aljosja, Tim & Esther en Toon & Frie gelukkig getrouwd. Hoe het nu met hen gaat, ontdekken we in de aflevering van komende maandag … maar Toon licht alvast een tipje van de sluier op!

Twaalf weken niet buiten komen

Want verliefd zijn en dat geheim houden, is geen eenvoudige klus. Dat vond ook Toon, die zijn valentijnsdate met Frie uit de doeken deed op Qmusic. “Het was vreselijk lang. Je bent 2,5 maand getrouwd en gelukkig verliefd en dan opeens mag je 12 weken niet buiten komen samen. Dat is vreselijk voor twee mensen zoals wij, want wij gaan al eens graag iets eten en iets drinken en dat kon allemaal niet meer.”

Verkleed gaan eten

“We zijn met Valentijn verkleed gaan eten,” verklapt Toon in het interview. “Frie is pas gestopt met lachen bij het hoofdgerecht. Ze was mij gewoon vierkant aan het uitlachen! Ik draag nooit een pet en ik heb daar een fantastische Ibiza-pet op mijn hoofd gezet, een sjaal tot over mijn neus getrokken en nog een oude bril opgezet. Ik zag er echt vreselijk slecht uit.”

Bekijk het videofragment hier:

Of de koppels nog altijd even gelukkig zijn, ontdekken we komende maandag in de laatste aflevering van Blind Getrouwd, om 20u35 op VTM. We zijn alvast benieuwd!

Coverbeeld: VTM

Lees meer:

Partner Content