Geboren in augustus? Dan bezit je deze 6 geweldige eigenschappen!

Geboren in augustus? Dan bezit je deze 6 geweldige eigenschappen!
Getty Images

Het staat in de sterren geschreven: mensen die geboren zijn in de mooie maand augustus delen een aantal geweldige eigenschappen. Ken of ben je zo iemand? Lees dan zeker even verder!

1. Ze hebben van nature erg veel charisma

Leeuwen (tot 22 augustus) hebben een zelfzekere, trotse en charismatische persoonlijkheid en weten precies wat ze willen. Maagden (vanaf 23 augustus) hebben ook veel charisma, maar op een subtielere manier. Ze zijn trouwens ook georganiseerd, precies en heel betrouwbaar.

2. Ze gaan goedgezind door het leven

Augustuskinderen zijn midden in de zomer geboren en kregen als baby meer vitamine D binnen. Ze zijn daarom minder vatbaar voor een depressie dan diegenen die tijdens de donkere wintermaanden op de wereld zijn gezet. Ze denken positiever en dansen door het leven. Mooi meegenomen, niet?

3. Ze hebben veel doorzettingsvermogen

Mensen die in augustus verjaren, gaan voluit voor hun doel. Zelfs als anderen al lang hebben opgegeven, blijven ze doorzetten. Ze zijn vastberaden en bijten zich helemaal vast als ze ergens aan beginnen. Zo kunnen ze alles bereiken waar ze van dromen!

4. Ze hebben veel gezond verstand

Al kunnen augustusbaby’s soms lekker spontaan uit de hoek komen, toch denken ze meestal eerst even na vooraleer ze iets doen. Ze hebben veel gezond verstand, waardoor vrienden dikwijls bij hen te rade komen voor het beste advies. En dat geven ze dan ook met plezier!

5. Ze hebben een romantisch hart

Ze zijn teder en gaan oprecht op zoek naar hun ideale partner. Eens ze die hebben gevonden, is de liefde voor het leven en laten ze hen nooit meer gaan. De passie spat eraf – wat af en toe kan leiden tot hevige discussies, maar ook tot fantastische hoogtepunten tussen de lakens.

6. Ze zijn de allerbeste vriend(inn)en

Heeft iemand problemen, of zit iemand niet goed in z’n vel? Mensen die in augustus verjaren, staan altijd voor anderen klaar. Ze gaan voor hun vrienden door het vuur en zullen alles doen om te helpen waar nodig. Hierbij waken ze erover dat iedereen zich zo comfortabel mogelijk voelt. Wees maar zeker dat je hen kunt vertrouwen!

Mis ook deze artikels niet:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)