Heeft je partner hetzelfde sterrenbeeld? Dit is hoe jullie relatie in elkaar zit!

Door Celine Werner

Deel jij dezelfde passies als manlief? Zijn jullie beide dol op meeneemchinees, en ergert die zich − net als jou − aan de lawaaierige chipszakjes in de bioscoop? Top, jullie hebben heel wat gemeen! Is ook jullie sterrenbeeld identiek? Dan is dat net iets minder goed nieuws. 

Ontdek hier de grootste ‘uitdagingen’ die je ondervindt bij een gemeenschappelijk sterrenbeeld.

Waterman

Een Waterman gaat graag mee met de flow en heeft een optimistische ingesteldheid. Maar er is ook een keerzijde aan de medaille, want openlijk over gevoelens praten is moeilijk voor dit sterrenbeeld. Probeer dus zeker aan je metgezel te vragen hoe het echt gaat, wanneer je merkt dat die met iets zit. En doe zelf ook een poging om je meer open te stellen, zo verloopt deze soort van communicatie minder stroef.

Vissen

Jullie beslissingen zijn eerder gebaseerd op droombeelden, en worden zelden op een rationele manier genomen. Is jouw job opgeven om naar Amerika te verhuizen wel echt zo slim? En is het wel een goed idee om dagelijks te dineren in een peperduur restaurant? Tip: schakel de hulp in van een financiële slimmerik uit je omgeving.

Ram

De kans dat twee Rammen het meest ruziemaken is groot, want jullie zijn alle twee échte heethoofden met enorm veel passie. Af en toe je trots inslikken zal nodig zijn om wat water bij de wijn te doen.

Stier

Koppig is het beste woord om dit sterrenbeeld te omschrijven. Plaats twee koppige ezels, of in dit geval Stieren bij elkaar, en je hebt vlammende ruzie. Hoe ze het bij elkaar uithouden? Vooral op seksueel vlak hebben ze een mooie uitzonderlijke klik, wat voor een hechte band zorgt.

Tweelingen

Tweelingen zien het vaak niet zitten om volwassen te worden, met alle gevolgen van dien. Dus echt stabiel kun je de relatie van een koppel, bestaande uit twee Tweelingen, niet noemen. De uitdaging is dan om zo veel mogelijk tijd voor elkaar te maken, en de nodige grenzen te stellen.

Kreeft

Hebben jullie dit sterrenbeeld? Dan zijn jullie twee gevoelige zieltjes, wat positief is, maar dit kan ook gewoon vervelen na een tijd. Doe dus zo nu en dan activiteit om er die sprankel in te houden.

Leeuw

Jullie zijn echte diva’s (ja hoor, ook hij) die graag in de spotlight staan. Geef elkaar dus zo nu en dan een complimentje, zodat de ene niet vindt dat die voor de andere moet onderdoen.

Maagd

Het goede nieuws? Maagden zijn perfectionistisch en streven naar het beste resultaat. Het minder goede goede nieuws? Door het streven naar perfectie, ga je niet altijd even tevreden zijn over hoe je partner iets uitvoert, en dat levert nodige commentaren op. Denk dus twee keer na voor je hem of haar onbewust beledigt.

Weegschaal

Weegschalen doen hun uiterste best om altijd te doen alsof er geen vuiltje aan de lucht is. Resultaat: mensen kennen nooit jullie volledige ware aard. Probeer dit zo veel mogelijk te vermijden door al de positieve én negatieve kanten te laten zien.

Schorpioen

Passionele Schorpioenen zijn zeer intens, en dus ook razendsnel jaloers. Maar jullie hoeven lang niet zo wantrouwig te zijn hoor, werk hieraan!

Boogschutter

Boogschutters kunnen in het algemeen goed met elkaar overweg. Enkel het woord ‘verbintenis‘ schrikt hen af. Heb je het moeilijk om een label op jullie relatie te plakken? Of ziet hij het niet zitten om met elkaar te gaan wonen of te trouwen? Praat erover!

Steenbok

Steenbokken zijn geweldig ambitieus, vooral op het gebied van werk. Let erop dat het succes niet naar jullie hoofd stijgt, en dat er nog rekening wordt houden met de dingen die écht tellen: vrienden en familie.

Bron: purewow.com

Ook leuk:

Partner Content