Is voor je medemens zorgen jouw tweede natuur? Dan is dit vast jouw sterrenbeeld!

Door Celine Werner

Ben je opvliegend, impulsief, een tikkeltje jaloers? Uhu, we know! Want we hadden dit al in de sterren gelezen. Een sterrenbeeld zegt namelijk erg veel over jouw karaktertrekken, en dus ook of je een zorgzaam type bent. Deze 3 sterrenbeelden vinden het érg belangrijk om goed voor de mensen die hen omgeven, te zorgen.

Deze 3 sterrenbeelden zijn het zorgzaamst

Kreeft (22-6 t/m 22-7)

Het mama-zijn zit volledig in jou! Want kreeften zijn erg zorgzame individuen die van hun huis een veilige haven maken voor het hele gezin. Let op: kreeften kunnen hierin soms wat in overdrijven. Probeer niet overbeschermend te zijn, en je partner niet te veel te bemoederen!

Maagd (23-8 t/m 22-9)

Voor jouw vrienden en familie ben je de rots in de branding. Je bent zeer zorgzaam en dankzij jou loopt alles steeds op wieltjes. Heldin! De valkuil: maagden gaan zich soms enorm gaan uitsloven voor hun geliefde. Probeer jezelf niet weg te cijferen, en geef jezelf af en toe de nodige aandacht die je verdient!

Stier (21-4 t/m 20-5)

Gezelligheid staat bij jou voorop! Een lekker avondje thuis met je partner of gezin, is waar je tijdens een drukke werkdag naar uitkijkt. Zitten mensen die je nauw aan het hart liggen even in de put? Dan sta je meteen voor hen klaar, op welk tijdstip dan ook. Aandachtspunt: overdaad schaadt! Overdreven zorgzaamheid kan soms omslaan in bitterheid en jaloezie.

Leg jezelf ook eens in de watten

Ben jij zo’n zorgzaam type? Vergeet dan niet om af en toe voor jezelf te zorgen en heerlijk te ontspannen. Met deze leuke spullen uit Libelle’s kerstshop, is dat kinderspel.

Geurkaars ‘Merry Moments (€ 19,95 – bestel het hier)

Hamamdoek (grijs-groen) (€ 19,95 – bestel het hier)

Stelton Theo Theepot (€ 99,95 – bestel het hier)

Compagnie de Provence handcréme  (€ 5,99 – bestel het hier)

Bron: Libelle.nl

Ook leuk:

Partner Content