Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
©Illustratie: Mireille Kouwenberg

Libelle’s grote jaarhoroscoop: wat brengt 2021 voor de Maagd?

Door Rani Merckx

Of we van corona verlost zullen zijn of niet, dat kunnen de sterren niet weten. Maar hoe het jou zal vergaan in de liefde, op het werk en met je gezondheid, dát voorspellen ze wel. Ontdek in onze grote jaarhoroscoop wat er voor jou, Maagd, in de sterren geschreven staat!

Jaarhoroscoop 2021

De liefde

Als je een partner hebt, zal die zijn liefde het komende jaar op allerlei manieren betuigen. Samen beleven jullie simpele, rustige en gelukkige tijden. Precies waarnaar je verlangde! Ben je vrijgezel? Dan heb je helemaal geen haast om je te binden. Je bent blij dat je onafhankelijk en zonder zorgen door het leven kunt gaan. Als je iemand ontmoet die je weet te bekoren, hou je het liever bij een korte romance dan bij een lange verbintenis.

Beste dagen: Tussen 25 februari en 20 maart bloeit de liefde. Tussen 24 april en 8 mei beleef je tijden van intense vreugde.

Je uithoudingsvermogen en fysieke weerstand zijn beter dan in lange tijd

Werk en geld

Saturnus maakt dat je plichtsgevoel heel sterk is. Je engagement voor je werk en je werkgever is groter dan ooit. Je wilt bewijzen dat mensen je kunnen vertrouwen, en dat je klaar bent om meer verantwoordelijkheid te dragen of een delicate kwestie aan te pakken. Je hoopt op een samenwerking die voor beide partijen verrijkend is. Daarnaast reken je erop dat je financiële situatie, die aan het begin van het jaar niet schitterend was, zal verbeteren.

Beste dagen: Tussen 1 februari en 20 maart pak je alles in het leven vol enthousiasme aan. Tussen 4 mei en 10 juli kom je voor een uitdaging te staan.


Lees je daghoroscoop hier


Gezondheid

Dankzij Saturnus is je uithoudingsvermogen uitstekend. Ook je fysieke weerstand is beter dan die in lange tijd geweest is. Je voelt je sterk en je durft meer aan dan ooit, maar pas op dat je je capaciteiten niet overschat. Als je niet zorgt dat je maat houdt, kan je energie ineens in een dip komen tegen het einde van de zomer. En dat betekent meer stress en minder prestaties.

Beste dagen: In februari is je weerstand goed. Tussen 23 april en 10 juni begin je weer te sporten en vanaf 23 oktober ga je je weer in vorm voelen.

Tekst: Serge Ducas – Vertaling: Anne Davis

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!