Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
©Illustratie: Mireille Kouwenberg

Libelle’s grote jaarhoroscoop: wat brengt 2021 voor de Steenbok?

Door Rani Merckx

Of we van corona verlost zullen zijn of niet, dat kunnen de sterren niet weten. Maar hoe het jou zal vergaan in de liefde, op het werk en met je gezondheid, dát voorspellen ze wel. Ontdek in onze grote jaarhoroscoop wat er voor jou, Steenbok, in de sterren geschreven staat!

Jaarhoroscoop 2021

De liefde

Ben je vrijgezel? Dan komt daar in 2021 verandering in. Zelf de meest hardnekkige singles zijn nu bereid om zich te engageren en hebben geen moeite om de grote liefde te vinden. Ben je de helft van een stel? Dan is het tussen jullie harmonieus en prettig. Je hebt zelfs zin om eens gek te doen, en je partner gaat daar graag in mee. De enige schaduwkant: je maakt je zorgen om een familielid.

Beste dagen: Tussen 6 januari en 3 mei voel je je relatie meer dan ooit openbloeien. Voor vrijgezellen is de periode tussen 27 juli en 14 augustus het gunstigst om hun soulmate te ontmoeten.

Ben je vrijgezel? Dan komt daar dit jaar verandering in!

Werk en geld

Je voelt je goed in je job en denkt er niet aan om van werk te veranderen. Jij bent iemand die het best presteert in een team. Ben je nog op zoek naar werk, kijk dan eens buiten je vertrouwde terrein en neem initiatief zonder op hulp van buitenaf te wachten. Misschien wordt het tijd om een eigen bedrijfje op te zetten? Wees in elk geval voorzichtig met uitgaven, tot je halverwege het jaar een bonus krijgt.

Beste dagen: Tussen 4 maart en 22 april heb je het razend druk en oogst je succes. Tussen 11 juni en 28 juli krijg je een financiële meevaller.


Lees je daghoroscoop hier


Gezondheid

Verspil geen onnodige energie, want het is erg belangrijk om je lichaam in balans te houden. Je voelt je onder druk staan en hebt last van stress. Je doet dan ook veel te veel en neemt geen tijd voor rust. Toch zal je een versnelling lager moeten schakelen. Er is een kans dat je minder aan sport moet gaan doen, al is het maar tijdelijk.

Beste dagen: Tussen 18 februari en 20 maart en tussen 4 mei en 20 juni zul je excessen moeten vermijden en op je lijn moeten letten. Tussen 10 september en 6 oktober mag je de teugels meer laten vieren.

Tekst: Serge Ducas – Vertaling: Anne Davis

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!