Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
© Marianne van der Walle

Libelle’s grote jaarhoroscoop: wat brengt 2023 voor de Tweelingen?

Door Rani Merckx

Nieuwe liefde, geluk op het werk of persoonlijke groei? Ontdek in onze grote jaarhoroscoop wat er voor jou, Tweelingen, in de sterren geschreven staat!

Jaarhoroscoop Tweelingen 2023

Liefde en relaties

Ben je single, dan begint het jaar goed. Meteen in januari 2023 is de kans groot dat je een potentiële partner tegen het aantrekkelijke lijf loopt. Daarna kan het snel gaan. Heb je een relatie en zijn er enkele beladen onderwerpen tussen jullie, dan worstelen jullie daar zeker tot maart 2023 mee. Het is belangrijk dat problemen uitgesproken worden, voor ze een eigen leven gaan leiden.

Werk en geld

Het jaar begint op carrièrevlak hectisch en zeer onrustig. Er gebeurt veel op je werk en dat kost je de nodige energie. Stress ligt dan op de loer. Toch biedt deze uitdagende periode ook mooie kansen. Je wordt gedwongen aan zelfreflectie te doen en te beslissen hoe je verder wilt. Zie je dat helder voor jezelf, dan komen er mooie kansen op je pad ook financieel.

Gezondheid

Stress en gepieker zijn jouw grootste vijanden als het om je gezondheid gaat. De onrust en onzekerheid van de eerste helft van 2023, helpen daar niet bij. Meditatie of tijd alleen doorbrengen kunnen helpen.

Veerkrachttip

Beweeg niet te veel mee op de ontwikkelingen die er dit jaar zijn. Bepaal zelf welke richting je uit wenst te gaan en neem daarbij het heft in eigen handen.

Tekst: Esther van Heerebeek van Het 12e Huis

Meer lezen over astrologie:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content