Dit is je ideale kleur lippenstift volgens je sterrenbeeld

Dit is je ideale kleur lippenstift volgens je sterrenbeeld

Heb je een feestje gepland, of wil je jezelf simpelweg trakteren op een nieuwe lippenstift? Er zijn zoveel kleurtjes om uit te kiezen!

Geen nood: welke lippenstift het best bij je past, staat in de sterren geschreven. Klopt het bij jou?

Waterman (20 januari – 18 februari)

Waterman is een onafhankelijk, origineel en emotioneel teken. Ze passen zich makkelijk aan aan nieuwe omgevingen en zijn erg avontuurlijk. Dankzij een oranje tint zetten ze hun zonnige persoonlijkheid in de verf.

Afbeeldingsresultaat voor mac amplified lipstick morange

MAC ‘Morange’ (€ 19,50 – shop ‘m hier)

Vissen (19 februari – 20 maart)

Vissen zijn heel meegaand en gevoelig. Ze houden veel rekening met andere mensen en blijven soms liever wat meer op de achtergrond, waardoor een zachtroze kleur perfect is voor hen.

NYX ‘Audrey’ (€ 8,30 – shop ‘m hier)

Ram (21 maart – 20 april)

Rammen hebben heel wat in hun mars en blaken van zelfvertrouwen. Ze zijn moedig, enthousiast en optimistisch. Een felle fuchsia kleur is hen op het lijf geschreven.

Afbeeldingsresultaat voor Bourjois Rouge Edition 06 Fuchsia Graffiti Lipstick

Bourjois ‘Fuchsia Graffiti’ (€ 12,49 – shop ‘m hier)

Stier (21 april – 21 mei)

Stieren zijn erg betrouwbaar en vriendelijk, maar ook geduldig en behulpzaam. Ze voorzien hun lippen dan ook best van een kleurtje waar je altijd op kunt rekenen: een mooie en elegante nude.

Afbeeldingsresultaat voor Rimmel Moisture Renew 100 Nude Shock

Rimmel ‘Nude Shock’ (€ 11,49 – shop ‘m hier)

Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Aan een Tweeling weet je meteen wat je hebt: ze zijn altijd zichzelf en winden er geen doekjes om. Maar vergis je niet: ze hebben een erg zachte kant en houden vooral van veel leven in de brouwerij. Een hippe frambooskleur is ideaal voor hen!

Clinique ‘Raspberry Pop’ (€ 22,90 – shop ‘m hier)

Kreeft (22 juni – 22 juli)

Kreeften zijn gekend om hun creatieve geesten en zachtaardigheid. Ze zijn erg familiegericht en gepassioneerd in alles wat ze doen. Een stijlvol dieprood past hier perfect bij.

Lip Stick - Pure Red

Rituals (€ 16 – shop ‘m hier)

Leeuw (23 juli – 23 augustus)

Leeuwen vatten de koe bij de hoorns en kunnen maar moeilijk stilzitten. Alles wat ze ondernemen, doen ze met toewijding. Vrouwelijke Leeuwen hechten veel belang aan bevestiging, maar ook aan sensualiteit. Geen wonder dat koraaltinten hen zo goed staan.

Afbeeldingsresultaat voor Max Factor Colour Elixir 831 Lippenstift

Max Factor ‘Intensely Coral’ (€ 14,99 – shop ‘m hier)

Maagd (24 augustus – 23 september)

Ordelijk, georganiseerd en perfectionistisch: eenvoud siert, volgens de Maagd. Ze zijn erg behulpzaam en betrouwbaar, en zien er fantastisch uit met een taupe kleurtje.

Maybelline ‘Smoky Taupe’ (€ 12,99 – shop ‘m hier)

Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Weegschalen zijn enorm empathisch en staan altijd klaar om anderen te helpen. Ze houden tegelijk wel van wat positieve aandacht en complimentjes … Maar wie niet? Een opvallende, maar elegante bruine lippenstift is dan ook ideaal.

Jane Iredale ‘Sharon’ (€ 27,50 – shop ‘m hier)

Schorpioen (24 oktober – 22 november)

Schorpioenen hebben een intense persoonlijkheid en kunnen soms mysterieus overkomen. Een bessenrode lipstick is een perfecte aanvulling op wie ze zijn.

Bourjois ‘Berry Formidable’ (€ 15,99 – shop ‘m hier)

Boogschutter (23 november – 21 december)

Boogschutters zijn optimistisch en gaan positief door het leven. Ze zijn in erg veel geïnteresseerd en vinden het fijn om van alles uit te proberen. Deze lippenstift met glitter, misschien?

Maybelline ‘Platinum Rose’ (€ 12,99 – shop ‘m hier)

Steenbok (22 december – 20 januari)

De Steenbok is van alle markten thuis, erg sociaal en grijpt dan ook best naar een lippenstift die ze een hele dag kunnen dragen: van op het werk tot in de cocktailbar. Een glanzend zachtroze die 24 uur blijft is altijd een goed idee.

Maybelline ‘Delicious Pink’ (€ 12,99 – shop ‘m hier)

Coverbeeld: iStock

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)