Dit is waarom je rode lippenstift ook onder je ogen moet smeren

Door Celine Werner

Rode lippenstift doet jouw glimlach stralen! Maar als de rest van je make-up niet goed zit, ben je eraan voor de moeite. 

Zo is het vinden van de juiste concealer, bijvoorbeeld, niet altijd makkelijk. Maar ook dit probleem kun je blijkbaar met diezelfde lippenstift oplossen. Say what?

Rode lippenstift als concealer gebruiken

Smeer een beetje van dit product onder je ogen met behulp van een kwastje. De tint neutraliseert de paarse of blauwe kringen, waardoor ze als sneeuw voor de zon lijken te verdwijnen. Uiteraard breng je nadien ook beter wat foundation aan, zodat de rode kleur niet te veel opvalt.

Durf jij dit uit te testen?

De juiste kleur

Dames die iedere dag rode lippenstift op hun mond — en vanaf nu ook onder hun ogen — smeren, houden best wel rekening met het soort rood dat ze gebruiken. Als je voor de verkeerde tint gaat, dan bestaat de kans dat je tanden er geler uitzien én dat je huid grauwer lijkt dan ze eigenlijk is. Maar met deze tips wordt dat helemaal geen probleem.

Bron: libelle.nl – Beeld: istockphotos.com 

Nog meer lezen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content