Doe-tip: Lifestyle Gent/Sfeer, de lifestylebeurs voor levensgenieters

Doe-tip: Lifestyle Gent/Sfeer, de lifestylebeurs voor levensgenieters
© Lifestyle Gent/Sfeer

In Flanders Expo Gent kun je binnenkort de nieuwste trends in lifestyleland gaan bewonderen. Of je nu daadwerkelijke plannen hebt of niet, hier haal je inspiratie voor alles wat te maken heeft met interieur, tuin, zwembad, reizen, kunst en gastronomie.

Dit is Lifestyle Gent/Sfeer 2022

Lifestyle Gent/Sfeer is een beurs voor liefhebbers van interieurs, tuinen en zwembaden. Bovendien is er dit jaar een nieuw luik voor reizen, tweede verblijven, gastronomie en kunst. Je kunt er dus urenlang snuisteren tussen prachtige interieurs, droomzwembaden en lounges, heerlijke vakantieadressen en fraaie kunstwerken. Geniet van een lekkere cocktail of woon een kookworkshop bij van Marc Costers (bekend van De Kookfanaten en Colruyt Group Academy).

Klimmen en klauteren

Ook kinderen kunnen zich uitleven op Lifestyle Gent/Sfeer. Voor hen is er een avonturenplein met touwen, netten, monkeybars en touwladders. Zo kan je kroost gerust spelen terwijl jij rondkijkt op de beurs.

lifestyle
© Lifestyle Gent/Sfeer

Klassieke kunstgalerij

Ook kunst krijgt dit jaar een plekje op Lifestyle Gent/Sfeer. Een gloednieuwe kunstgalerij stelt een bijzondere collectie tentoon: kunst door middel van augmented en virtual reality. Verschillende soorten kunst komen aan bod: van popart tot streetart en zelfs meme art.

Nacht van Lifestyle Gent/Sfeer met Metejoor en Echo Parks

Daarbovenop is er ook nog livemuziek. Tijdens de nocturne op vrijdag 18 maart komt Metejoor optreden, bekend van ‘1 op een miljoen’ en ‘Het beste aan mij (ben jij)’. Ook de muziek van de Gentse groep Echo Parks kun je hier leren kennen.

Waar en wanneer?

  • Van 12 tot en met 14 maart en van 18 tot en met 20 maart 2022
  • Telkens van 10u30 tot 18u30
  • Nacht van Lifestyle Gent/Sfeer op vrijdag 18 maart van 18u tot 21u30 met een optreden van Metejoor en van de Gentse groep Echo Parks.
  • Locatie: Flanders Expo, Maaltekouter 1, Gent.

Tickets & info vind je hier.

LEES OOK:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)