Ontdek de magie van circus tijdens CIRK! in Aalst

Ontdek de magie van circus tijdens CIRK! in Aalst

In Aalst kun je drie dagen lang de wereld van het circus ontdekken. Van 23 tot en met 25 augustus strijkt namelijk het festival CIRK! neer in de stad. Volgens ons de perfecte gelegenheid om je kinderen te laten kennismaken met een flinke dosis magie.

3 dagen vol circusverwondering

Van vrijdag 23 augustus tot en met zondag 25 augustus staat Aalst volledig in het teken van het circus. Van heuse trapezetovenaars tot geniale clowns, je kunt het allemaal ontdekken tijdens CIRK!. Het belooft een wervelwind aan indrukken te worden, want de organisatie plant wel meer dan 110 voorstellingen. Hou je meer van acrobatie of pik je liever een show op kindermaat mee? Er is voor ieder wat wils.

15 locaties met spektakel

Zo’n uitgebreide programmatie, dat betekent ook: heel wat locaties. Je kunt op maar liefst 15 plaatsen in Aalst genieten van voorstellingen en stunts. Ga kijken naar De Ontgoochelaar op het Vredeplein of naar De Vliegende Trapeze op de Gendarmerie. Maar maak vooral zelf je planning op, dankzij de handige website waarop je alle voorstellingen snel kunt opsnorren.

Las je deze artikels al?

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)