Ontdek de magie van circus tijdens CIRK! in Aalst

Ontdek de magie van circus tijdens CIRK! in Aalst

In Aalst kun je een hele week lang de wereld van het circus ontdekken. Van 21 tot en met 29 augustus strijkt namelijk het festival CIRK! neer in de stad. Volgens ons de perfecte gelegenheid om je kinderen te laten kennismaken met een flinke dosis magie.

Vakantiedagen vol circusverwondering

Van zaterdag 21 augustus tot en met zondag 29 augustus staat Aalst volledig in het teken van het circus. Dit jaar met een aangepast programma, maar dat maakt het festival niet minder spectaculair.

Van magisch circustheater tot geniale acrobaten, je kunt het allemaal ontdekken tijdens CIRK!. Er is voor ieder wat wils, of je nu wil beleven hoe het is om op een vliegend tapijt te zitten of met open mond wil kijken naar hoe een koorddanser het beste van zichzelf geeft.

3x niet te missen acts

Koekoek

In deze show zet acrobaat Milan Seegers de wereld helemaal op zijn kop en toont hij hoe je moet durven een buitenbeentje te zijn. Jongleren doet hij met eieren, of waren het nu ballen? Een acrobatische choreografie over jezelf oprapen, afstoffen en vooral … nooit opgeven!

A deux mètres

De Belgische Jesse Huygh is circusacrobaat én mucopatiënt. Hij showt zijn kunsten en toont hoe hij ondanks zijn beperkingen toch doet wat hij wil doen. Enorm inspirerend.

Nellie the hippo

Opgepast voor Nellie! Nellie is een nijlpaard en op wandel met haar begeleider in het midden van de stad. Het liefste wat ze doet is eten, stinken en omstaanders uitlachen.

Benieuwd naar de andere acts? Dankzij de handige website kun je alle voorstellingen makkelijk opsnorren.

Las je deze artikels al?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)