3x griezelig leuke uitstapjes om te doen op Halloween

3x griezelig leuke uitstapjes om te doen op Halloween
© Getty Images

Zin om lekker te griezelen op Halloween, met vrienden of met het hele gezin? Doe dan mee aan een halloweenwandeling, ga kijken naar een horrorfilm of kom een fictieve moordzaak oplossen terwijl je spaghetti slurpt! 

Bloedspoor: griezeltocht door Baaldje

Deze zes kilometer lange halloweenwandeling leidt je langs de donkerste plekken van kustdorpje Sint-Idesbald. Let goed op, want onderweg kom je heel wat griezelfiguren tegen! Vertrek en aankomst aan de parking van de Kerkepannezaal, Strandlaan 128, 8670 Koksijde

  • Wanneer? Zondag 31 oktober van 19 uur – 21 uur, woensdag 3 november en vrijdag 5 november van 17 uur – 19 uur
  • Prijs? € 5 – inschrijven (verplicht!) per mail op toerisme@koksijde.be.

Meer info via visitkoksijde.be

Halloween Night in Kinepolis

Ook Kinepolis is er als de kippen bij om jou te doen daveren tijdens Halloween. Op 31 oktober kunnen horrorfans smullen van drie topfilms:

Halloween Kills

In Halloween Kills zien we Laurie het gevecht aangaan tegen Michael Myers. Nadat ze haar dochter en kleindochter heeft gered uit de klauwen van dit monster denkt ze eindelijk verlost te zijn van hem. Maar niets is minder waar. Wint Laurie dit ellenlange gevecht?

Last Night in Soho

Deze psychologische thriller doet je ongetwijfeld happen naar adem! We volgen een jonge vrouw met een passie voor fashion design die zich op een mysterieuze wijze in de jaren zestig van Londen bevindt. Daar ontmoet ze een adembenemende zangeres, haar idool. Benieuwd naar hoe dit verhaal ontrafeld?

Antlers

In deze angstaanjagende thriller zien we hoe een leerkracht en haar broer ontdekken dat een doodnormale student, toch niet zo doodnormaal is als ze dachten. Deze student verbergt namelijk een gevaarlijk geheim dat angstaanjagende gevolgen zou kunnen hebben… Wil jij ook het geheim ontrafelen?

Prijs: € 29,95- info & tickets via kinepolis.be

Spaghetti slurpen en moordzaken oplossen

Geen zin in griezeltochten of enge films, maar ben je meer fan van gezelschapsspelletjes én lekker eten? Dan hebben we goed nieuws, want speciaal voor Halloween sloegen spaghettiketen BAVET en de makers van detectivespel Crimibox de handen in elkaar.

Het concept

Je schuift je voeten onder tafel in één van de BAVET-restaurants waar er ter plekke een fictieve moord is gebeurd. Aan de hand van puzzels, raadsels en bewijsmateriaal ga je samen met het gezelschap aan tafel op zoek naar de moordenaar. Tegelijkertijd kun je genieten van de spaghetti van BAVET.

Zo werkt het

Reserveer een shift in één van de BAVET-restaurants. Je kunt kiezen uit drie shiften: ‘s middags, in de vroege avond of late avond. Op de dag zelf neem je samen met je gezelschap plaats en vanaf dan krijg je 90 minuten om het moordmysterie op te lossen. Tickets kosten € 10 per persoon (excl. servicekosten), die prijs is inclusief het spel, een drankje en een dessert.

Meer info en reserveren via bavet.eu

Meer Halloween:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)