5 inspirerende Instagramaccounts voor hippe mama’s

Door Celine Werner

Heeft dochterlief geen zin in de zoveelste boterham met hazelnootpasta? Wil de kroost weleens wat anders dan een film? Ook moeders kennen hun inspiratieloze momenten. Maar met hulp van deze 5 Instagrampagina’s word je in een mum van tijd tot topchef, DIY-koningin en hippe mama gepromoveerd.

1

Hello Lunch Lady

Hello Lunch Lady is een vierjaarlijks Australisch magazine over voeding en familie. Maar als je regelmatig hun website en sociale media raadpleegt, hoef je zowel letterlijk als figuurlijk niet zolang op je honger te blijven zitten. Smakelijk.

2

Pom Maker

Het is eens wat anders dan een make-up tutorial. Met de hulp van Pom Maker leer je levensechte pompoms maken. Je herinnert je ze vast wel uit de kindertijd, maar de oudere versies waren lang zo mooi niet. Ook het lelijke ronde kartonnetje dat vroeger gebruikt werd voor zulke creaties, moet wijken voor een kleurrijke houten donut. Waarom wij hier zo dol op zijn? It’s so fluffy!

3

Reismicrobe

Avontuurlijke Nies startte in 2014 met Reismicrobe: een inspirerende blog waarin reizen centraal stond. Ruim twee jaar later kiest ze ervoor om dit thema uit te breiden naar persoonlijke ervaringen en kinderen. Ben je niet zo’n lezer en droom je liever weg met mooie foto’s? No worries! Volg haar dan op Instagram en waan jezelf even aan de andere kant van de wereld.

4

La maison de Loulou

Haal lijm, papier, karton en schaar maar boven. De iPad inruilen voor wat ouderwetse doch hippe knutselwerkjes kan al eens deugd doen. Schuilt er echter geen tweede Picasso of Frank Gehry in jou? Op La Maison de Loulou doe je voldoende inspiratie op.

5

Eva Tuytelaers

Eva Tuytelaers is vooral bekend om haar niet zo perfecte Instagramaccount. Zoontje Hélder werd geboren met een hartafwijking en bleek ook een huilbaby te zijn. Maar alles verbloemen op sociale media was een no-go. Omdat ze open en eerlijk is over het moederschap — door ons o.a. een kijkje te laten nemen in haar persoonlijk familiealbum — gaan ouders zich in deze situatie herkennen.

 Ook leuk:

Partner Content