1 op 4 Belgen versterkt gezondheid met multivitamines

Door De Redactie
Met de komst van het nieuwe jaar worden weer massaal goede voornemens gemaakt. We willen allemaal meer gaan sporten, gezonder eten en meer slapen. Alleen vragen die goede voornemens meestal heel wat extra energie en daar wringt vaak het schoentje. Nochtans zijn er makkelijke oplossingen zodat niemand het alleen bij voornemens hoeft te houden want multivitamines ondersteunen volwassenen en kids dag in dag uit in hun activiteiten.

Uit een recente studie van het farmaceutische bedrijf Pfizer blijkt dat ongeveer de helft van de Belgen goede voornemens maakte voor 2011. De meesten nemen zich voor om meer te doen. 37% van de ondervraagde mannen en 42% van de ondervraagde vrouwen willen hun hobby’s niet laten verwateren. Maar deze voornemens brengen ook heel wat stress met zich mee, want de studie toont aan dat drie Belgen op vier nu al vindt dat hij of zij te weinig tijd in zijn of haar dag heeft. De helft geeft ook aan dat ze vaak te moe zijn om bepaalde activiteiten te ondernemen, ook al willen ze dat wel graag.

Vooral sport en lichaamsbeweging schieten er vaak bij in als de Belg zich moe voelt. 33% van de ondervraagden ziet sporten of bewegen niet zitten als ze zich moe voelen. Een beetje een rare reflex, want 44% van de deelnemers zegt dat ze net moe worden van te weinig te sporten of te weinig te bewegen. 6°% vindt lichaamsbeweging zelfs essentieel om zich goed in zijn vel te voelen en 54% ziet het als dé manier om zijn emotioneel evenwicht te bewaren.

De spiraal van vermoeidheid kan doorbroken worden met de juiste voedingssupplementen zoals Centrum multivitamines van Pfizer. Deze bevatten mineralen en vitamines die volwassenen en kinderen nodig hebben om zich weer fit te voelen. Vandaag versterkt reeds 1 Belg op 4 zijn fysieke gezondheid en welzijn via multivitamines. Vooral jonge vrouwen tussen 25 en 34 voelen er zich fitter door.

Voormalig toptennisster Dominique Monami is al jaren overtuigd van de ondersteunende en vitaliserende effecten van Centrum multivitamines: “De periode dat ik toptennis speelde, volgde ik vaak een multivitaminekuur van Centrum. Het gaf mijn gevoel van welzijn en mijn energiepijl een enorme boost, waardoor ik betere tennisprestaties kon neerzetten. Ook vandaag vertrouw ik nog op de multivitamines. Als zakenvrouw, moeder en echtgenote, weet ik wat het betekent om verschillende functies te combineren en toch nog genoeg energie en tijd over te hebben om me te engageren voor projecten die mij na aan het hart liggen.”

Want vitamines zijn essentieel voor een goede gezondheid, groei en ontwikkeling. Een aantal vitamines heeft een positief effect op het geheugen en geestelijk welzijn. Daarnaast bevorderen bepaalde vitamines het immuunsysteem, verhogen de vitaliteit en bieden bescherming tegen ouderdomsverschijnselen. Eén tablet per dag zorgt er al voor dat het lichaam alle bouwstoffen binnenkrijgt die het nodig heeft om gezond te ontwikkelen.

  • Centrum® Volwassenen: bevat alle belangrijke vitamines, mineralen en antioxidanten die een volwassen persoon nodig heeft om dagelijks goed te blijven functioneren.
  • Centrum® Select 50+: bevat alle belangrijke vitaminen en mineralen en het antioxidant luteïne die senioren voorzien van alle essentiële bouwstoffen voor een gezond lichaam. 
  • Centrum® Materna: zorgt door de juiste voedingsstoffen dat elke vrouw de zwangerschapsperiode vol energie en plezier beleeft en de baby alles krijgt wat nodig is.
  • Centrum® Junior: met frambozensmaak werd speciaal gedoseerd voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Centrum multivitamines zijn verkrijgbaar bij drogist, supermarkt en apotheek.
Meer info:
www.centrumvitamine.be

Partner Content