GettyImages

Geef winterkwaaltjes geen kans met ons Boost-je-weerstand-dossier!

Door Rani Merckx

Kuch, hoest, snif en snotter. Hallo herfst en helaas ook hallo hoestbuien en snotneuzen. Laat jouw immuunsysteem het vaker afweten van zodra de bomen hun bladeren verliezen? Ontdek dan snel ons Boost-je-weerstand-dossier, en trotseer het najaar met een ijzersterke weerstand!

Boost je weerstand: voorkomen is beter dan genezen

Loop jij van zodra de herfst in het land is te snotteren, snuiten en te hoesten? Helaas het minder charmante facet van de herfst, want in het najaar komt ons immuunsysteem vaker onder druk te staan omdat we ons moeten weren tegen slechte virussen en bacteriën. Met verkoudheden en vervelende hoestbuien tot gevolg.

Je kunt die vervelende ziektekiemen op afstand houden met voldoende slaap, beweging en en gezond eetpatroon, maar wie slim is, investeert vooraf in een sterk immuunsysteem zodat die winterse ongemakken geen schijn van kans maken!

En hoe je zo’n ijzersterke weerstand opbouwt, ontdek je nú in ons gratis Boost-je-weerstand-dossier!

Bye bye verkoudheden & co

Samen met dokter Servaas Bingé, auteur van meerdere gezondheidsboeken, stelden wij een gratis Boost-je-weerstand-dossier samen dat antwoord geeft op vragen zoals:

  • Word je sneller ziek als je stress hebt?
  • Zijn vitaminesupplementen nu zinvol of niet?
  • Kun je met voeding je weerstand verhogen?

En we geven ook gouden tips prijs om je weerstand nog een extra boost te geven!

Wil jij dit jaar die vervelende winterkwaaltjes te slim af zijn? Surf dan snel naar libelle.be/weerstand en krijg meteen toegang tot alle artikels!

Meer lezen over en voor een ijzersterke weerstand?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content