LONDON, ENGLAND - SEPTEMBER 08: Nigella Lawson attends the book launch party for Charles Saatchi's 'My Name Is Charles Saatchi And I Am An Artoholic' at Saatchi Gallery on September 8, 2009 in London, England. (Photo by Marco Secchi/Getty Images)

Dit is het enige dat Nigella Lawson doet om in vorm te blijven

Nigella Lawson bakt er nog steeds lustig op los. Rijke, romige taarten glijden wekelijks uit haar oven en ze is ook absoluut niet bang om ze op te eten. Hoe komt het dan dat de televisiekok het laatste jaar flink wat kilo’s verloor? 

https://www.instagram.com/p/BZgLLeoBg-k/?taken-by=nigellalawson

Volgens Nigella is het simpel. Ze houdt van gezond traditioneel eten (gegrilde kip is haar lievelingsgerecht) en telt geen calorieën. Een stuk taart? Daar zegt ze nooit neen tegen. Wat is het geheim dan van haar strak figuur? Yoga. Drie keer per week.

https://www.instagram.com/p/BWXgZPFBtBW/

In het magazine ‘Good Housekeeping UK’ vertelt ze hierover: “Ik moet echt een sport doen die ik leuk vind, anders doe ik het niet. Hoe ouder ik word, hoe meer ik me realiseer dat ik veel moet stretchen. Het houdt mij lenig en strak. Dus zelfs als ik niet aan yoga doe, ben ik nog steeds stretch-oefeningen aan het doen.”

Zelf yoga proberen?

 

 

 

 

Partner Content