OPROEP: voel jij je eenzamer door de coronacrisis?

OPROEP: voel jij je eenzamer door de coronacrisis?
Pexels

Het coronavirus heeft dit jaar de pauzeknop van ons sociale leven serieus ingedrukt, en zeker voor alleenstaanden is dat heel erg voelbaar. Terwijl je vroeger misschien wekelijks eens met vriendinnen op uitstap ging of een hobby had met veel menselijk contact, breng je nu veel meer tijd thuis door. Voel jij je in deze periode wel vaker eenzaam? Dan zijn wij op zoek naar jouw verhaal.

Ging jij in het begin van dit jaar nog elke week iets drinken met een vriendin? Had je je die tijd als kersvers gepensioneerde wel iets anders voorgesteld? Ontmoette je net de liefde van je leven en kunnen jullie elkaar door de coronamaatregelen niet meer zien? Of voel je je helemaal verloren in de weekends dat je kinderen niet bij jou zijn, maar bij je ex-partner?

Voor een artikel zijn we op zoek naar lezeressen die willen getuigen over het gevoel van leegte en eenzaamheid dat ze sinds de coronacrisis ervaren. Vertel ons hieronder kort jouw verhaal en wie weet nemen we binnenkort contact met je op.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook zeker even deze artikels

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)