© GettyImages

Voor een fit en gezond 2023: ontvang onze allerbeste tips rechtstreeks via Messenger!

Door Rani Merckx

Meer genieten, minder piekeren; meer sporten, minder snoepen: welk voornemen je ook wilt verwezenlijken in het nieuwe jaar, wij zijn er om jou daarbij te helpen! Hoe? Dat lees je hieronder!

Goed in je vel met Libelle

In januari maken we graag goede voornemens, en dat is deze keer niet anders. Meer tijd voor jezelf, gezonder eten, stoppen met roken, vroeger gaan slapen: we zijn er steevast van overtuigd dat 2023 hét jaar wordt dat je jouw goede voornemen(s) waarmaakt. Hoezo?

Wel, we hebben een handige tool om je daarbij te helpen: onze gloednieuwe Fit en Gezond-messengergroep. Tot eind februari staan we jou met raad en daad bij zodat je jouw doel makkelijker kunt verwezenlijken. Want we zijn ervan overtuigd dat dat samen altijd een stuk makkelijker gaat.

Klinkt als muziek in de oren, toch? Zo werkt het:

Schrijf je snel en eenvoudig in en krijg van ons tot en met eind februari drie keer per week een gratis berichtje via Messenger. We delen er onze allerbeste tips en tools die jou helpen om gezond(er) en fit(er) te worden: van onze handige trainingsschema’s uit het Fitplan en gezonde ontbijt- en lunchideetjes tot tips om mentaal sterker en weerbaarder te worden!

Zo schrijf je je in:

  1. Schrijf je in via deze link.
  2. Stuur ons een berichtje met het woord ‘Start’ en volg de verdere instructies op.
  3. Stuur ons het cijfer ‘1’ en maak meteen deel uit van ons Fit en Gezond-groepje!

Ben je al ingeschreven?

Als je al ingeschreven bent op een van de andere Messengergroepen zoals de Libelgië- of het weekmenu-groepje? Dan hoef je geen berichtje met ‘start’ te sturen. Wat dan wel?

  1. Stuur ons het woordje ‘profiel’.
  2. Vink vervolgens de Fit en Gezond-groep aan.

Laten we er samen een lap op geven!

Meer voor een gezond en fit 2023:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content