Libelle’s Fitplan: bekijk hier de tweede work-out van week 1

Libelle's Fitplan: bekijk hier de tweede work-out van week 1
Delphine Steelandt voor Libelle's Fitplan. © Tjorven Boucher

Een fitter gevoel, meer energie en een betere conditie in één maand tijd? Het kan, dankzij Libelle’s Fitplan! Samen met fitcoach Delphine Steelandt stelden we een haalbaar trainingsplan samen, met handige schema’s en fijne work-outvideo’s. Vandaag: de tweede work-out van week 1.

Week 1: de tweede work-out

Het eerste trainingsschema kon je hier al vinden. De bijhorende sportvideo’s vind je telkens op maandag, woensdag en vrijdag op de pagina van het Fitplan.

Ben je klaar om een kwartiertje te bewegen? Fitcoach Delphine neemt je mee met de tweede work-out van week 1. Zet het geluid aan en de video op volledige resolutie (door te klikken op het vakje rechts onderaan), en we zijn weer vertrokken!

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Bekijk ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes! 

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)