Libelle’s Fitplan: download hier het eerste trainingsschema

Libelle's Fitplan: download hier het eerste trainingsschema

Een fitter gevoel, meer energie en een betere conditie? Het kan allemaal in een maand tijd, dankzij Libelle’s Fitplan! Samen met fitcoach Delphine Steelandt stelden we een haalbaar trainingsplan samen, met handige schema’s en fijne work-outvideo’s. Drie keer per week een kwartiertje sporten, dat moet lukken, toch?

Fitter en energieker in één maand

Samen met Delphine Steelandt ontwikkelden we een kant-en-klaar Fitplan waarmee jij in vier weken tijd de beste en fitste versie van jezelf wordt. Het plan bevat twaalf leuke work-outvideo’s, drie per week, die telkens maar een kwartiertje duren en ook wekelijks in een handig oefenschema zijn gegoten. Met behulp van motiverende tips, artikels en nog zoveel meer, liggen jouw sportdoelen binnen handbereik.

Ben je klaar om je sportiefste beentje voor te zetten? Ontdek ons volledige Fitplan hier!

Het eerste trainingsschema

Deze week gaan we van start met het eerste trainingsschema. Op het programma? Haalbare basisoefeningen waar je telkens rustig op verder bouwt, zodat je conditie een heuse boost krijgt.

  • Download hier het eerste trainingsschema in hoge resolutie en print het uit.
  • Neem maandag, woensdag en vrijdag een kijkje op de pagina van het Fitplan voor de bijhorende sportvideo’s. Fitcoach Delphine neemt je telkens een kwartiertje mee in een work-out die je makkelijk thuis kunt meevolgen.
  • Extra handig: schrijf je hier in om onze sporttips, work-outs en schema’s rechtstreeks in je Facebook Messenger te ontvangen.

fitplan

Foto’s: Tjorven Boucher – Opmaak schema: Jolien Wallenus

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes! 

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)