Ga de strijd tegen de kilo’s aan met de Medisana weegschaal met lichaamsanalyse functie

Nu de feestdagen echt voorbij zijn en de laatste stukjes kerststronk zijn verorberd, is het hoog tijd om aan je goede voornemens te beginnen werken. Afvallen speelt waarschijnlijk een belangrijke rol in het verhaal, en met deze superslimme weegschaal van Medisana ga je de strijd tegen de kilo’s nóg makkelijker aan.

Meer dan alleen een weegschaal

Met deze weegschaal van topmerk Medisana kun je niet alleen je gewicht in het oog houden, maar ook je lichaamsvet, lichaamsvocht en je bot- en spiermassa meten. Zo hou je die gezonde levensstijl makkelijker vol, omdat je een beter zicht krijgt op je vooruitgang. Want tenslotte is afvallen véél meer dan enkel wat van je lichaamsgewicht verliezen.

Hoe werkt het?

Je kunt de weegschaal heel makkelijk verbinden met Bluetooth, waarna je data automatisch wordt gesynchroniseerd met het nieuwe VitaDock-portal van Medisana. Je kunt ook de Vitadock+ app downloaden, waar al je vitale gegevens in de vorm van overzichtelijke grafieken terechtkomen. Handig, toch?

Voor meerdere personen

De weegschaal kan tot 8 gebruikers herkennen dankzij de ultragevoelige meetsensoren die verwerkt zitten in de technologie. Hierdoor worden lichaamsvet, lichaamsvocht en spier- en botmassa nauwkeurig vastgesteld en opgeslagen in ieders profiel.

30% korting op de weegschaal

Omdat de voorbije periode waarschijnlijk al prijzig genoeg is geweest, biedt Shedeals de weegschaal nu aan voor € 34,95 in plaats van € 49,90. Extra pluspuntje: de weegschaal wordt bij je thuis bezorgd. Bestel ‘m hier!

Samen Slank: we gaan ervoor

Doe je trouwens al mee aan de Samen Slank-challenge? Meer bewegen, gezonder eten of in het algemeen fitter worden: heel de maand januari moedigen we elkaar aan om onze goede voornemens deze keer écht vol te houden. Twee keer per week ontvang je de Samen Slank-nieuwsbrief in je mailbox en bovendien kun je voor nóg meer motivatie terecht in de Goed in je vel met Libelle-groep. Klik snel hier voor meer informatie over de challenge en schrijf je in!

Lees meer:

Partner Content