Doe mee aan onze Samen Slank-challenge!

Doe mee aan onze Samen Slank-challenge!

Is jouw goede voornemen voor 2018 om wat meer te bewegen, gezonder te eten en zo wat kilootjes te verliezen? Wil je graag fitter worden om zo goed mogelijk in je vel te zitten, elke dag opnieuw? Doe dan mee aan de Samen Slank Challenge!

Samen gaan we ervoor

Het is bewezen: je valt sneller af en houdt beter vol, door samen de strijd tegen de kilo’s aan te gaan. Daarom zetten we het nieuwe jaar goed in met de Samen Slank challenge: heel de maand januari moedigen we elkaar aan om onze goede voornemens deze keer écht vol te houden. Samen met Libelle, Libelle Lekker en andere gemotiveerde lezeressen word jij de allerbeste versie van jezelf!

Extra motivatie: de nieuwsbrief!

Om je te inspireren, zenden we twee keer per week de Samen Slank-nieuwsbrief uit met de allerbeste tips om er volledig voor te gaan. Je krijgt praktische info in je mailbox waarmee je écht aan de slag kunt: denk aan beweegtips, lekker lichte recepten van Libelle Lekker, interessante video’s en weetjes die je zullen helpen om de challenge tot een goed einde te brengen … en er daarna mee door te gaan! Het is bovendien volledig gratis. Schrijf je hier in op de nieuwsbrief:

Goed in je vel met Libelle

Nog meer motivatie nodig? Sluit je dan aan bij onze Goed in je vel met Libelle-groep, want het biedt je heel wat voordelen: 

  • Hier wisselen we tips, recepten en ideeën uit die ervoor zorgen dat we de challenge ook echt volhouden.
  • We maken er kennis met andere lezeressen die de uitdaging aangaan en vertellen over elkaars ervaringen, ook als het even wat moeilijker gaat. Want de Samen Slank challenge, die is pas écht geslaagd als we het ook echt samen doen.
  • Maar da’s nog niet alles. In de groep helpen de Libelle Lekker-coaches je ook om de juiste keuzes te maken en geven ze tips om de challenge probleemloos door te komen.

Heb je dus vragen over recepten of gezonde voeding? Aarzel dan niet om ze te stellen in de groep.

Lid worden is heel simpel:

  1. Surf naar de Goed in je vel met Libelle-Facebookgroep en druk op de knop ‘lid worden‘.
  2. Wij accepteren je aanvraag.
  3. Je bent lid!

We weten het zeker: 2018 wordt écht jouw jaar. Samen gaan we ervoor!

Lees meer:

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)