Geef bloed, red een leven

Geef bloed, red een leven

Ook jij kan levens redden!

Dagelijks hebben mensen bloed, plasma of bloedplaatjes nodig. Na een ongeval, bevalling of operatie bijvoorbeeld. Ben je tussen 18 en 65 jaar en verkeer je in goede gezondheid? Aarzel dan niet om bloedgever te worden. Schrijf je in op de website www.bloedgevendoetleven.be, bel naar 0800 777 00 of SMS gratis ‘bloed spatie je postcode’ naar 8128.

De uitdaging

Op maandag 3 augustus werd de aftrap gegeven van de compleet nieuwe ‘BloedGevenDoetLeven’ campagne. Elke maand zullen enkele bekende Vlamingen de Challenge aangaan met de Vlaamse bevolking. Hun uitdaging bestaat erin om in 1 maand 4.000 nieuwe bloeddonoren te verzamelen. De aftrap wordt gegeven door Nicole & Hugo. Zij zullen tijdens hun zomertoer aan zee alle kustgangers warm maken om zich aan te melden als donor en bloed te komen geven.
Andere BV’s die deelnemen aan de actie zijn Geena Lisa, Marleen Merckx, Hilde De Baerdemaecker, Sean D’hondt en Veerle Dobbelaere.

Op de campagnewebsite kan je het campagnelied beluisteren, reportages bekijken en de tussenstand van De Challange volgen! Spannend!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)