Eerste hulp bij fijn haar: zo krijg je meer volume

Libelle en Dercos van Vichy

Hoe graag je het ook anders wil hebben, het is een realiteit: je hebt dunne, fijne haarsprietjes. Dan heb je vast ook al gemerkt hoe breekbaar ze kunnen zijn? Dankzij deze tips ga je van een futloze coupe naar een kapsel met een maximum aan volume!

5 gouden tips voor fijne haren

Het zit ‘m in de vingers

Begin bij wat je makkelijk zelf kan: een deugddoende hoofdmassage met de toppen van je vingers. Je ontspant erdoor én je zorgt voor een goede doorbloeding van je hoofdhuid.

Vermijd strakke kapsels

Opsteekideetjes waarvoor je je lokken strak bij elkaar moet binden: het is echt geen goed idee. Je dunne haren zijn al erg fragiel, waardoor je het risico om ze nog sneller te doen afbreken of uitvallen alleen maar verhoogt. Kies voor nonchalante kapsels, helemaal in de mode én lief voor je lokken.

De juiste producten

Met uitgebalanceerde verzorging en versterkende producten kun je ook al heel wat bereiken. De combinatie van een shampoo, conditioner en lotion – speciaal voor fijn haar – is daarvoor ideaal. Denk maar aan de Densi-Solutions van Dercos bijvoorbeeld.

Waarom kiezen voor de Densi-Solutions van Dercos?

Producten met een plus

Dercos Densi-Solutions shampoo (250ml). Voor € 15,15 – bekijk het hier

Dikker, zachter én gezonder haar krijg je door een shampoo die je haarvezels intensief voedt. Dankzij deze shampoo verwijder je bovendien alle kleine vuiligheden op je hoofdhuid in een oogwenk. Leuk extraatje: er is pepermuntolie aan toegevoegd om een verkoelingseffect te geven, en de microcirculatie van de hoofdhuid te stimuleren.

Let op met intensieve behandelingen

Haar dat van nature fijn is, is veel gevoeliger voor chemische behandelingen, zoals blonderen. Maar ook de haardroger en andere stylingsapparaten zijn te vermijden. Ze maken het haar nog brozer, waardoor het uiteindelijk afbreekt.

Hallo, zonneschijn!

Het is niet altijd even makkelijk in ons Belgenlandje, maar zonlicht doet wonderen voor je haar. Een gezond portie vitamine D bevordert de haargroei. Pik dus zoveel mogelijk zonnestraaltjes mee.

Psst… Verrassing! We kunnen 20 pakketten weggeven met de volledige Densi-Solutions routine (shampoo + balsem + lotion).

 

Ook interessant: