Christine onderging een oog- en facelift: “Ik kreeg het steeds moeilijker met mijn spiegelbeeld”

Door Els Lips

Jezelf ouder zien worden, het is iets wat bij het leven hoort. Maar Christine, die altijd al een fiere vrouw was, had het na haar zestigste zo moeilijk met haar spiegelbeeld dat ze voor een ooglidcorrectie en minifacelift ging. In een eerlijk videoportret vertelt ze er onze redactrice Leila alles over. 

Nu of nooit

Voor Christine was ‘er goed uitzien’ al van kleins af aan erg belangrijk geweest. Dus toen ze vanaf haar zestigste werd geconfronteerd met steeds duidelijker wordende ouderdomsverschijnselen, dacht ze: “Het is nu of nooit”. Haar buurvrouw, die ook al een ingreep had ondergaan, trok haar uiteindelijk over de streep.

Toen de operatie dichterbij kwam, was Christine erg nerveus en dacht ze meermaals: “Is dit wel echt nodig?” Maar ze ging er toch voor en heeft daar sindsdien nog geen seconde spijt van gehad.

Eerste feestje na de ooglidcorrectie en facelift

Het eerste feestje achteraf, de positieve reacties uit haar omgeving (“velen dromen er misschien van, maar durven niet”), die eerste keer weer met make-up: het  gaf Christine vleugels, en haar zelfvertrouwen kreeg een serieuze boost.

In ons videoportret kun je het volledige verhaal van Christine bekijken. En in dit artikel krijg je meer informatie over een ooglidcorrectie en wat er allemaal bij komt kijken.

Vorige week kon je al het verhaal van Leen bekijken, die een borstvergroting onderging na haar tweede zwangerschap. En volgende week vertelt lezeres Sofie over haar oogoperatie die haar afhielp van haar scheelzien.

Nog meer verhalen van lezeressen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!