Pink Ribbon-week in ‘De Eerste Show’

Pink Ribbon-week in ‘De Eerste Show’

Op maandag

Koenraad De Lathouwer, projectleider van Pink Ribbon komt langs, samen met Lynn Wesenbeek. Lynn is ambassadrice van Pink Ribbon en heeft van heel dichtbij in haar familie meegemaakt hoe vreselijk de ziekte is.

Op dinsdag

Er bestaan heel wat feiten en fabels over borstkanker. Kun je de ziekte voorkomen? Bestaat er maar één vorm van borstkanker? En wanneer laten we ons best screenen? Allemaal vragen waarop dokters Pia Cox en Catherine Breucq een antwoord hebben.

Op woensdag

Lesley Verley komt vertellen over haar gevecht tegen borstkanker tijdens haar zwangerschap. Over hoe zwaar het fysiek en mentaal was, over hoe haar man mee vocht, en over de warme begeleiding in het ziekenhuis. En natuurlijk ook over haar zoontje Marnix.

Op donderdag

Boezemvriendinnen’, dat betekent zoveel meer voor Agnes en Ines. Borstkanker heeft hen samengebracht en sindsdien zijn ze vriendinnen voor het leven. Samen hebben ze hun schouders gezet onder een sportief project. Hierover komen ze babbelen met Els. En ook Eva komt langs. Zij heeft een Pink Ribbon juweel ontworpen. Eva verloor op haar 20ste haar mama aan borstkanker, en kreeg zelf al twee keer te maken met de ziekte. Maar het belette haar niet om haar droom waar te maken…

‘De Eerste Show’, deze week met Els De Schepper, is er van maandag tot vrijdag op Libelle tv (kanaal 18, telenet) om 8.30, 13.45, 17 en 22.30 uur. Eveneens elke dag om 15.20 uur op Vijf.

 

Over Libelle tv

Libelle tv vertrekt vanuit het DNA van het Libelle merk. De zender brengt een rijke mix van positieve programma’s op maat van de Libelle-vrouw, de klok rond, 7 dagen op 7. Naast  het dagelijkse praatprogramma “De Eerste Show” zijn er o.a. het dagelijkse kookprogramma “Ilse Kookt”, stylingtips met Bé De Meyer in “Zij heeft Stijl”, humor van de allerkleinsten in “Flapuit” en inspirerende interieurtips in “De Finishing Touch”.

Libelle tv is te bekijken op Kanaal 18 van Telenet.

Binnenkort nieuw op Libelle tv: De Bakmatch (start 7/10), Toeters & Bellen (start 13/11)

U kunt contact opnemen met:

Sanoma Media Belgium – Ifke Nauwelaerts – +32 485 65 55 85 – ifke.nauwelaerts@libelle.be

——————————————————————————————————————————–

SANOMA MEDIA BELGIUM NV

Sanoma Media Belgium NV is de uitgever van de Nederlandstalige magazines Feeling, Feeling Wonen, Flair, Libelle, Libelle mama en Libelle Lekker, Marie Claire Vlaamse editie, Marie Claire 2, Njam, Story, TeVe-Blad en Pink Ribbon, en van de Franstalige bladen Femmes d’Aujourd’hui, Flair, Gael, Gael Maison, Marie Claire Belgique, Marie Claire 2, Moustique, Télé Pocket en Pink Ribbon. Sanoma Digital Belgium is eigenaar van o.a. www.shedeals.be, www.libelle-lekker.be, www.styletoday.be, www.kieskeurig.been www.zappybaby.be. In 2012 riep Sanoma haar eerste radiozender in het leven: StoryFM. In zusterbedrijf Sanoma Regional worden een 40-tal nichetijdschriften uitgebracht zoals o.a. LovingYou en Attitude, en bij sQills, KungFu en Head Office kunnen onze klanten terecht voor Content Marketing.

Sinds juli 2011 is Sanoma 33% eigenaar van De Vijver Media (Woestijnvis, HUMO en SBS Belgium (Vier en Vijf)).

Sanoma Media Belgium maakt deel uit van de Sanoma Group, een veelzijdige mediaorganisatie die informatie, educatie en entertainment verzorgt voor miljoenen mensen in meer dan twintig landen.

Sanoma Media Belgium maakt kwalitatieve inhoud, interessante producten en diensten eenvoudig beschikbaar en beantwoordt aan de behoefte van zijn lezers, kijkers en luisteraars.

Het biedt een uitdagende en boeiende werkomgeving voor 10.000 mensen in ruim 20 landen. In 2012 haalde de groep een netto omzet van 2,4 miljard euro.

http://www.sanoma.be

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)