Goed om weten: zo verklaren katten je hun liefde

Goed om weten: zo verklaren katten je hun liefde
Getty images

Dat lieve pluisbolletje in huis zorgt voor heel wat warmte. Maar hoe tonen katten je hun liefde? Vier hartverwarmende liefkozingen van jouw favoriete huisdier:

Buikjesliefde

Mr. Snorhaar toont je graag zijn buikje. Een kwetsbare kant die hij enkel bij groot vertrouwen toont. Je kat is helemaal ontspannen en voelt zich goed bij jou. Wat een compliment!

Cadeautjes

Trots brengt hij je cadeautjes zoals muizen en vogels. Voor jou een gil waard, voor hem dé manier om zijn waardering voor jou uit te drukken. Doe ons toch maar liefst een pluchen exemplaar…

Stootjes

Kop(stoot)jes geven is geen passief-agressief gedrag, maar wel het teken dat je kat je als een object van liefde wil claimen door de geurferomonen van zijn hoofd op jou achter te laten.

Trippeltrappel

Je laten struikelen is niet het doel van zijn constante getrippel rond je voeten, je kat wil gewoon altijd bij je zijn. Dat slalommen tussen je benen zul je er dus gewoon bij moeten nemen.

Bron: Libelle 17/2017

Lees uit ook zeker deze artikels:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)