Jeugdvriendinnen: “We vonden elkaar net voor de belangrijke levensmomenten terug”

Jeugdvriendinnen: "We vonden elkaar net voor de belangrijke levensmomenten terug"

Op ons nieuwe Libelle Vriendinnen-platform kun je fantastische nieuwe vriendinnen leren kennen, maar er zijn natuurlijk ook vriendschappen die al heel wat jaren meegaan. Zoals die van de jeugdvriendinnen Ilse, Lincy, Annelies, Fleur, Elien en Françoise (42).

Vriendinnen van in de wieg

Ilse: “De basis van onze vriendschap? Die werd al héél vroeg gelegd. Lincy en ik zijn in dezelfde week geboren, in hetzelfde ziekenhuis. In die tijd lagen de kindjes nog samen in een slaapzaaltje. Later werden we in de kleuterklas hartsvriendinnetjes en groeide ons groepje met Annelies, Fleur, Elien en Françoise verder aan doorheen de lagereschooljaren. We werden met ons zessen echt een hecht team.

‘Time flies when you’re having fun’, zeggen ze. En dat klopt helemaal voor ons! We deelden zoveel leuks samen: verjaardagsfeestjes, de tijd in de jeugdbeweging, vakantiejobs, de eerste verliefdheden … ja, soms zelfs de vriendjes. (lacht) Het was een heerlijke periode, onbezorgd ook. En altijd samen, daar kon niemand verandering in brengen.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...
Lees over twee weken een nieuw jeugdvriendinnenverhaal!

Deze jeugdvriendinnenverhalen wil je vast ook lezen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)