Jeugdvriendinnen Tamara en Debbie: “Dankzij een ruzie werden we vriendinnen”

Jeugdvriendinnen Tamara en Debbie: "Dankzij een ruzie werden we vriendinnen"
links: Debby, rechts: Tamara

Op ons nieuwe Libelle Vriendinnen-platform kun je fantastische nieuwe vriendinnen leren kennen, maar er zijn natuurlijk ook vriendschappen die al heel wat jaren meegaan. Zoals die van de jeugdvriendinnen Tamara (38) en Debby (38). 

Eerst ruzie, later vriendinnen

Debby: “‘Ge moet zo met uw gat niet zwieren, hoor!’ Op schoolreis naar Zeeland in 1996 was dit de opmerking. Een woordenwisseling, zoals dat wel vaker gebeurt onder pubers, maar ze leidde toch tot het begin van onze vriendschap. We wisten ook niet meer waarover deze ruzie nu precies ging; vervolgens hebben we ons geëxcuseerd en werden we vriendinnen. Zolang we in het middelbaar zaten, was ons vriendinnengroepje iets groter. Maar alle vriendschappen verwaterden, enkel deze tussen ons twee bleef overeind.”

Tamara: “Onze vriendschap is inderdaad, vreemd genoeg, ontstaan omdat ik mij ergerde aan Debby. 😉 Maar geen van beiden weet eigenlijk nog precies waarom dat was.”

jeugdvriendinnen

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Lees over twee weken een nieuw jeugdvriendinnenverhaal!

Deze jeugdvriendinnenverhalen wil je vast ook lezen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)