Jeugdvriendinnen: “We zitten helemaal op dezelfde golflengte, behalve onze lengte dan” (lacht)

Jeugdvriendinnen: "We zitten helemaal op dezelfde golflengte, behalve onze lengte dan" (lacht)

Op ons nieuwe Libelle Vriendinnen-platform kun je fantastische nieuwe vriendinnen leren kennen, maar er zijn natuurlijk ook vriendschappen die al heel wat jaren meegaan. Zoals die van de jeugdvriendinnen Eveline (28) en Anja (28).

Hechte vriendschap op de fiets

Eveline: “Anja en ik kennen elkaar al sinds de kleuterschool en hebben altijd samen in de klas gezeten. We zijn altijd wel bevriend geweest, maar béste vriendinnen werden we pas in het middelbaar. Elke dag fietsten we samen naar school en terug. Zo waren we toch veel samen, ook al zaten we niet meer bij elkaar in de klas. Op die manier is onze vriendschap hechter en hechter geworden.

Ook toen we gingen studeren, bleven we elkaar nog vaak zien. Dat we in hetzelfde dorp bleven wonen, maakte het natuurlijk iets makkelijker. Maar ook al zouden onze wegen gescheiden zijn op dat moment, ik ben er zeker van dat ik Anja zou zijn blijven opzoeken. En omgekeerd.”

jeugdvriendinnen
Eveline en Anja, exact 10 jaar geleden
Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...
Lees over twee weken een nieuw jeugdvriendinnenverhaal!

 

Deze jeugdvriendinnenverhalen wil je vast ook lezen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

 

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)