Jeugdvriendinnen Heidi en Kimi: “‘Uit het oog, uit het hart’ geldt absoluut niet voor ons”

Jeugdvriendinnen Heidi en Kimi: "'Uit het oog, uit het hart' geldt absoluut niet voor ons"

Op ons nieuwe Libelle Vriendinnen-platform kun je fantastische nieuwe vriendinnen leren kennen, maar er zijn natuurlijk ook vriendschappen die al heel wat jaren meegaan. Zoals die van de jeugdvriendinnen Heidi (36) en Kimi (34). 

Circus in het dorp

Heidi: “Ik leerde Kimi kennen toen ze in 1995 met het circus van haar grootouders vanuit Duitsland neerstreek in ons dorp. Ze bleven een tijdje, waardoor Kimi en haar zussen Tamara en Isabella ook les kwamen volgen op onze school. Elke morgen klopten mijn broer en ik aan bij de woonwagens met de vraag of de meisjes met ons wilden meelopen naar school. Van daaruit is eigenlijk heel snel een mooie vriendschap gegroeid.”

Kimi: “Ook onze ouders leerden elkaar kennen en dat bleek even goed te klikken. Helaas moest ons circus doorreizen en omdat we nooit lang op eenzelfde plaats bleven, was contact houden heel moeilijk, ook al wilden we dat zo graag.”

jeugdvriendinnen
Heidi: links (met geruite jas), Kimi rechts onderaan
Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...
Lees over twee weken een nieuw jeugdvriendinnenverhaal!

Deze jeugdvriendinnenverhalen wil je vast ook lezen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

 

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)