Jeugdvriendinnen: “Tijdens al die jaren zijn we blijven feesten!”

Jeugdvriendinnen: "Tijdens al die jaren zijn we blijven feesten!"
Foto: eigendom Ann, Ingrid en Sabine

Op ons nieuwe Libelle Vriendinnen-platform kun je fantastische nieuwe vriendinnen leren kennen, maar er zijn natuurlijk ook vriendschappen die al heel wat jaren meegaan. In deze reeks zetten we vriendinnen die al meer dan 30 jaar lief en leed delen in de kijker. Deze week: Ann (53, midden), Ingrid (49, rechts) en Sabine (52, links).

Fuifnummers vinden elkaar

Sabine: “Ann en ik hebben elkaar leren kennen toen we 15 en 14 waren. In Zandhoven was er in die tijd een danscafé dat op zondag al om 14 uur openging. De bazin liet iedereen die minderjarig was toen langs de keukendeur binnen (lacht). Daar hebben we elkaar ontmoet.”

Ann: “En het klikte meteen.”

Ingrid: “Ik heb hen wat later leren kennen, in de Copacabana (een discotheek) in Nijlen, via een gemeenschappelijke vriendin. Ik was toen 16. We zijn met elkaar aan de praat geraakt en ook tussen ons klikte het direct.”

Ann: “Dat die ontmoeting het begin zou zijn van een fantastische vriendschap hadden we toen alleen maar kunnen dromen. Maar hier zitten we nu, meer dan dertig jaar later.”

Wil je graag verder lezen?
Dan vragen wij je om eenmalig een gratis account aan te maken. Vanaf dan krijg je ongelimiteerd toegang tot al onze artikels en video’s.

Tekst: Julie Driessen – Foto’s: eigendom Ann, Ingrid en Sabine

MEER MOOIE VERHALEN:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)