Jeugdvriendinnen: “Zij weet alles van mij, zelfs meer dan mijn eigen man”

Jeugdvriendinnen: "Zij weet alles van mij, zelfs meer dan mijn eigen man"
Liesbeth en Leen

Op ons Libelle Vriendinnen-platform kun je fantastische nieuwe vriendinnen leren kennen, maar er zijn natuurlijk ook vriendschappen die al heel wat jaren meegaan. Zoals die van de jeugdvriendinnen Leen (36) en Liesbeth (36).

Elk een eigen rugzakje

Liesbeth: “Ik zie Leen nog toekomen bij ons op school. Heel bedeesd en verlegen. Achteraf bekeken ook logisch, want ze kwam haar 7de jaar bij ons volgen en kende dus niemand. Maar op dat moment vond ik haar maar een seut. Nooit gedacht dat we wat later de allerbeste vriendinnen zouden worden. Vriendinnen voor het leven. Na een paar dagen was de klik er al. We waren eigenlijk hetzelfde: we hadden dezelfde dromen, dezelfde visie op het leven, dezelfde humor ook. En daarnaast ieder ook wel ons eigen rugzakje, wat maakte dat er meteen respect was voor elkaar.”

Ik probeerde er zoveel mogelijk voor haar te zijn in haar verdriet. Door die zware rugzak samen te dragen, werd ie een beetje lichter.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...
Foto’s: eigendom vriendinnen
Lees over twee weken een nieuw jeugdvriendinnenverhaal!

Deze jeugdvriendinnenverhalen wil je vast ook lezen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)