Zin in een toffe vriendin? Misschien ben jij degene die deze vier dames zoeken!

Zin in een toffe vriendin? Misschien ben jij degene die deze vier dames zoeken!


Of je nu houdt van wandelen, fietsen of de wereld rondreizen, met z’n tweeën is alles leuker. Vorige week maakte je al kennis met vier toffe vrouwen, maar ook deze dames zijn elk op zoek naar een vriendin.

Nathalie heeft eindelijk tijd om te investeren in vriendschap

48 jaar · single · mama van Jonathan (20) · office manager · woont in Leefdaal · heeft twee hondjes · hobby’s: joggen en fitness

Daarom zoek ik een vriendin: “De laatste jaren was het druk, druk, druk. Als ik niet aan het werken was, dan had mijn zoon me nodig en hield ik het huishouden draaiende. Tijd voor vriendinnen had ik niet. Nu mijn zoon stilaan volwassen wordt en op eigen benen staat, heb ik wél tijd, en wil ik ook echt investeren in vriendschap.”
Dit gaan we samen doen: “Simpelweg plezier maken. Een terrasje doen, gezellig lunchen, zonnen op het strand, nieuwe hippe restaurants uitproberen, een dagje shoppen, alles kan.”
Mijn gekste gewoonte: “De hele dag speelt de televisie, zelfs als ik niet thuis ben. Ergens denk ik dat mijn hondjes zich dan minder alleen voelen.”

Ben jij de vriendin die Nathalie zoekt? Neem dan contact met haar op via nathalie.huys@telenet.be

Paula zoekt een maatje om mee te gaan zwemmen

68 jaar · getrouwd met Robert · heeft 2 kinderen en 3 kleinkinderen · op pensioen · woont in Pelt · heeft 5 zwerfkatjes in huis · hobby’s: bridgen, countrydansen, koken en tijd doorbrengen met familie

Daarom zoek ik een vriendin: “Vroeger ging ik altijd zwemmen met mijn mama. Jammer genoeg overleed ze meer dan twintig jaar geleden. Niemand van mijn vriendenkring zwemt graag, en alleen is maar alleen natuurlijk. Wat zou ik na al die jaren graag nog eens een duik nemen.”
Dit gaan we samen doen: “Een uurtje zwemmen is voor mij meer dan genoeg. Maar misschien kunnen we nadien nog een lekker kopje koffie drinken in de cafetaria?”
Iedereen ken me als… “De persoon die nooit een verjaardag vergeet.”

Ben jij de vriendin die Paula zoekt? Neem dan contact met haar op via paula.wilms@hotmail.com

Hilde wil al die mooie momenten heel graag delen

55 jaar · single · modeadviseur · woont in Antwerpen · hobby’s: reizen, terrasjes doen en cultuur opsnuiven

Daarom zoek ik een vriendin: “Het leven heeft zoveel te bieden, maar soms laat ik dingen aan me voorbij gaan omdat ik niemand heb om ze mee te delen. Een nieuwe stad ontdekken, een expositie bezoeken of een terrasje doen. Die momenten wil ik graag delen. En als daar een sterke vriendschap uit groeit waarin we lief en leed kunnen delen, dan is dat natuurlijk mooi meegenomen.”
Dit gaan we samen doen: “Nieuwe dingen ontdekken, en het leven ten volle leven. Samen schilderen, tuinieren, kokkerellen, reizen, … Ik sta voor alles open.”
Iedereen kent me als… “Een zotte doos, en de eeuwige optimist.”

Ben jij de vriendin die Hilde zoekt? Neem dan contact met haar op via merel12hdc@gmail.com

Lisette is op zoek naar een wandelvriendin

70 jaar · gescheiden · 3 kinderen en 7 kleinkinderen · op pensioen · woont in Alken · hobby’s: wandelen, fietsen én lezen

Daarom zoek ik een vriendin: “Op mijn zeventigste maak ik nog elke dag een mooie wandeling. Mijn zussen zijn al wat ouder, en kunnen niet meer mee. Vorig jaar had ik één leuke wandelvriendin, maar zij kreeg jammer genoeg kanker. Een wandeling zit er voor haar niet meer in…”
Dit gaan we samen doen: “Samen met mijn toekomstig wandelmaatje wil ik het hele land en omstreken verkennen, te voet natuurlijk. (lacht) Misschien kunnen we later zelfs de bergen in trekken, een vakantie met z’n tweeën. Of met meer?”
Mijn gekste gewoonte: “Als ik muziek hoor, dan begin ik te dansen. Ik kan het écht niet laten.”

Ben jij de vriendin die Lisette zoekt? Neem dan contact met haar op via lisette.meekers@gmail.com

Ben je ook op zoek naar een hartsvriendin? Word lid van  Libelle vriendinnen!

Ben je op zoek naar een lieve vriendin, een fijne babbel bij een lekker koffietje of het perfecte gezelschap om uitstapjes mee te maken? Wil je tips of dingen delen waar je blij van wordt of die je inspireren? Dan ben je helemaal op je plaats bij de Libelle Vriendinnengroep op Facebook, waarin meer dan 3.200 toffe dames met elkaar in contact kunnen komen. Klik hier om naar de groep te gaan en word lid!

Foto’s: Tim De Backer · Make-up: Paul en Beatrice voor Models Office · Met dank aan e5 mode

Lees ook …

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)