Deze prachtige foto’s sieren dit jaar de kerstkaart van de Britse royals

Door Jolien Thieleman

Heb jij je kerstkaartjes al verstuurd? De Britse royals alleszins wel. Afgelopen weekend deelden prins William & Kate Middleton en prins Harry & Meghan Markle de prachtige beelden die dit jaar op hun kerstkaarten staan.

William en Kate

Prins William en Kate Middleton kiezen dit jaar voor een opvallend gezellige familiefoto. Hij werd genomen door huisfotograaf Matt Porteous in de tuinen van Kensington Palace, waar het gezin woont. Kijk maar eens hoe gelukkig William en zijn stralende vrouw Kate eruit zien, samen met hun guitige kinderen George (5 jaar), Charlotte (3 jaar) en de kleine Louis (7 maanden), die nu al op papa William begint te lijken.

https://www.instagram.com/p/BrXYSdHFcz-/?utm_source=ig_embed

Harry en Meghan

Prins Harry en zijn zwangere vrouw Meghan Markle kiezen dit jaar voor een schattige foto van hun huwelijksdag op 19 mei. Het beeld werd genomen door Chris Allerton op het trouwfeest in Frogmore House, dat achter gesloten deuren plaatsvond. Royal fans vinden het daarom extra leuk dat het koppel een persoonlijk beeld deelt en zo een beetje inkijk geeft in hun leven als getrouwd koppel.

https://www.instagram.com/p/BrXYWCsl0jR/

Coverbeeld: Getty Images

Meer royalty:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content