Haal alles uit de kast met ons klaar-voor-kerst-plan

Door Rani Merckx

Voel jij het ook al tintelen, die magische kerstsfeer? Tel samen met ons af naar het gezelligste feest van het jaar. Wij helpen je alvast met je voorbereidingen. Dankzij ons kerstplan, met handige checklist, ben jij in geen tijd klaar voor Kerst én zie je geen detail over het hoofd. Ontdek en laat je inspireren!

Heerlijk toch, hoe elke winkel baadt in een zee van fonkelende lichtjes, elegante sneeuwvlokjes en superschattige kerstmannetjes. Kan Kerst voor jou niet snel genoeg beginnen? Snuif nú al kerstsfeer op en bereid je tot in de puntjes voor met ons gloednieuwe kerstplan.

Afvinken maar

Een leuke adventskalender? Check! Zelfgemaakte kerstballen? Check! Cadeau-inspiratie? Dubbelcheck! Met ons kerstplan verlies je voortaan niets meer uit het oog, stap je zelfverzekerd met een bagage vol inspiratie de feestperiode tegemoet én niet onbelangrijk: hou je het in december zalig zen. Het enige wat je moet doen, is je aanmelden op onze website en via de checkbox alles aanvinken wat je al gedaan hebt. Handig en zo praktisch!

Let wel op: zodra je een ‘to do’ of artikel aangevinkt hebt, kun je het achteraf niet meer bekijken. Tenzij je het artikel ingeeft in de zoekfunctie.

screen-shot-2016-11-23-at-09-49-47

Heb jij Libelle’s Kerstshop al ontdekt?

We zochten de mooiste en leukste spulletjes voor je uit, om je geliefden of jezelf mee te verwennen. Ga snel naar libelle.be/kerstshop en laat de kerstpret beginnen!

BEKIJK HIER HET VOLLEDIGE KERSTSHOP AANBOD

Partner Content