Op zoek naar een leuk kerstcadeau? Snuister rond in onze Libelle-feestshop!

Door Rani Merckx

Oh, wat houden we toch van de kerstperiode! Het is dé tijd van het jaar om je geliefden eens goed te verwennen, en vergeet daarbij ook jezelf niet. Daarom openen wij de virtuele deuren van onze online Libelle-feestshop: hét adres om een leuk cadeau te strikken! 

9x om uit te kiezen

Cadeautjes geven (en krijgen), ‘t is zo fijn! In onze Libelle-feestshop vind je heel wat échte Libelle-cadeautjes waar je je partner, zus, moeder of vriend(in) vast gelukkig mee maakt!

1

Kerstige warmhouder

Libelle kerstshop

Warm aanbevolen: dit prachtige kersenpitkussentje met lavendelgeur! Het ideale cadeau voor koukleumen, als je het ons vraagt. (€ 11,95 – bekijk het hier)

2

Winter in je neus

Libelle Kerstshop

De Libelle-geurstokjes, om je huis om te toveren tot een heerlijk warm nest waar je de hele winter (en lang daarna) wilt vertoeven. (€ 7,95 – bekijk het hier)

3

Dat staat genoteerd!

Het beste begin van 2022? Onze Libelle Zakagenda! Dit jaar met veel schrijfruimte, vrolijke motiefjes, extra notitieblaadjes en (hopelijk) véél leuke plannen om naar uit te kijken (€ 6,95 – bekijk het hier)

4

Kokkerellen maar

 

De Libelle Lekker Kookagenda 2022 bezorgt je het hele jaar door heerlijke kookinspiratie, met maar liefst 53 seizoensgebonden, slanke recepten, veel schrijfruimte en een enveloppe om al je losse nota’s en kaartjes in te bewaren. Zéér leuk voor de beginnende kok of amateurchef in de familie! (€ 12,95 – bekijk het hier)

5

En rollen maar …

Zo’n leuke deegrol met een unieke boodschap afgeven, da’s altijd een schot in de roos! Ideaal voor de foodie in je familie of vriendengroep. (€ 26,95 – bekijk het hier)

6

Voor de lekkerste kerstgebakjes

Kerst in de keuken met deze kerstige bakvorm. Deze flexibele siliconenvorm zorgt ervoor dat je gebak nooit blijft kleven. Geschikt voor cake, taart en zelfs ijstaart én het mag in de vaatwasser. (€ 16,95 – bekijk het hier)

7

Dat zit goed!

 

Even heerlijk onderuitzakken? Dat doe je op deze comfortabele zitzak, geïnspireerd op de nationale vlag van het Verenigd Koninkrijk. Een leuk geschenk voor je (klein)kind! (€ 55 – bekijk het hier)

8

Knoeien mag

Wie geregeld in de keuken te vinden is, kan erover meespreken: een vlekje is snel gemaakt! Maar met deze hippe denimschort om je middel is er geen vuiltje aan de lucht. (€ 64,95 – bekijk het hier)

9

Opgeruimd staat netjes

Met deze Libelle-opbergmanden vang je twee vliegen in één klap: je rommel is in een oogwenk verdwenen én je hebt er een leuk woonaccessoire bij. (€ 6,95 – bekijk het hier)

 


Snuister hier rond in onze Libelle-feestshop!

Veel shopplezier!

 

Nog meer cadeautjes om te geven (én te krijgen):

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content