© M.A.C Cosmetics

Make-up adventskalenders: 9x in schoonheid aftellen naar kerst

Door Jolien Thieleman

Eén van de leukste dingen in de decembermaand moeten wel adventskalenders zijn. Er zijn er zoveel, van food tot deco, en dé populairste moeten wel die met beautyspullen zijn! In dit artikel stellen we jou de mooiste adventskalenders voor, gevuld met make-up, om in schoonheid af te tellen naar kerst.

Adventskalenders met make-up

Heerlijk aftellen naar Kerstmis is het met zo’n adventskalender, gevuld met make-up. Van 1 tot 24 of 25 december open je een luikje of doosje waar telkens een nieuwe, schitterende verrassing achter schuilt. Een verzorgingsproduct, lippenstift, mini-mascara of oogschaduwpalet? Aan jou om het te ontdekken!

Douglas

Douglas

Douglas

€ 44,99  –  Douglas

Beautywalhalla Douglas opende onlangs een eerste Belgische fysieke winkel in Wijnegem Shopping Center en brengt nu ook een Douglas Collection-adventskalender uit met enkele van hun bestselling producten. Shop het hier.

M.A.C Cosmetics

M.A.C Cosmetics

M.A.C Cosmetics

€ 199  –  M.A.C Cosmetics

Met deze luxekalender ga je als make-upartiest aan de slag. 24 professionele producten schuilen er achter de luikjes, om tijdens en nog lang na de feestdagen van te genieten. Shop het hier.

Yves Rocher

Yves Rocher

Yves Rocher

€ 44,99  –  Yves Rocher

Yves Rochers adventskalender biedt meer dan alleen make-up. Ook verzorgingsproducten voor je lichaam, gezicht en haar behoren tot de 24 verrassingen! Shop het hier.

KIKO Milano

KIKO Milano

KIKO Milano

€ 99  –  KIKO Milano

Superfeestelijk is hij, deze kalender gevuld met make-upgoodies voor je huid, ogen en lippen, zowel in full size– als miniformaat. Shop het hier.

Clarins

Clarins

Clarins

€ 135  –  Clarins

Deze kalender werd vooral gevuld met iconische luxe-verzorgingsproducten, maar ook wat make-up. Open elke ochtend een doosje en ontdek de beautyverrassing van de dag! Shop het hier.

Essence

Essence

Essence

€ 33,95  –  Essence bij Douglas

Achter de luikjes van deze budgettopper schuilen 24 feestelijke beautyverrassingen: lipproducten, oogmaskers, nagellakjes, oogmake-up, kwasten… Shop het hier.

April

April

April

€ 29,90  –  April

Deze budgetvriendelijke aftelkalender zit boordevol make-upproducten en accessoires om het aanbrengen te vergemakkelijken. Shop het hier.

Only You

Only You

Only You

€ 29,95  –  ONLY YOU bij ICI Paris XL

De budgetvriendelijke ONLY YOU-adventskalender verrast je 24 dagen lang met fijne cadeautjes voor kerst: van make-up tot accessoires zoals een spiegeltje, speld en nagelvijl. Shop het hier.

NYX

NYX

NYX

€ 39,95  –  NYX bij Di

12 Days of Kissmas heet deze kalender, en hij heeft z’n naam niet gestolen: 12 dagen lang ontdek je NYX’ bestselling lipproducten, van boterige glossjes tot matte en glanzende lippenstiften. Shop het hier.

Meer kerstkriebels:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content