Aftellen naar kerst: 9x beauty-adventskalenders

Aftellen naar kerst: 9x beauty-adventskalenders

Kerstmis is dé periode bij uitstek om niet alleen anderen, maar ook jezelf eens in de watten te leggen. Trakteer jezelf daarom op één van deze adventskalenders boordevol schoonheidsproducten: een ware lust voor het oog én lichaam!

24 dagen vol verwennerij

Zálig aftellen naar Kerstmis is het met zo’n adventskalender. Van 1 tot 25 december open je een luikje waar telkens een nieuwe, schitterende verrassing achter schuilt. Een crème, lippenstift of flesje parfum? Aan jou om het te ontdekken!

9x beauty-adventskalenders

1. The Body Shop – ‘Dream Big This Christmas’ Kalender

adventskalender

Achter elk luikje van deze goedgevulde ‘Dream Big’-kalender van The Body Shop schuilt je dagelijkse dosis beauty, samen met interessante weetjes over 25 inspirerende vrouwen die van de wereld een betere plek wilden maken. Extra mooi: als je in november en december bij The Body Shop winkelt, steun je Plan International om meisjes overal ter wereld naar school te laten gaan en zo hun dromen waar te maken (The Body Shop, € 89).

2. Rituals – Deluxe Adventskalender

adventskalenders

Rituals verwent je 24 dagen lang met luxueuze producten én heerlijk geurende kaarsen, om traditioneel elke zondag van de advent aan te steken. Extra leuk is de bijzondere 3D-vorm van de kalender: een echte blikvanger tijdens de feestdagen! (Rituals, € 89,90)

3. L’Occitane – Dromenkalender

adventskalenders

Handcrèmes, lichaamsverzorging, gezichtsverzorging… In deze dromerige beautykalender ontdek je elke dag een nieuwe verrassing om jezelf mee te verwennen. Ideaal om af en toe op de pauzeknop te duwen tijdens de drukke feestperiode! (L’Occitane, € 49)

4. Yves Rocher – Beauty adventskalender

adventskalender

Make-up, verzorgingsproducten en zelfs parfum: naar deze adventskalender van Yves Rocher is het elke dag uitkijken. Leuk detail: de doosjes zijn herbruikbaar, waardoor je van je adventskalender leuke naamkaartjes, geurdoosjes of versieringen kunt maken (Yves Rocher, € 39,90).

5. De Bijenkorf – Beauty Adventskalender

adventskalenders

Luxueus, dat is het enige juiste woord om deze adventskalender van De Bijenkorf te omschrijven. Van rijke verzorgingsproducten tot schitterende make-up: in elk zachtroze doosje vind je een bijzonder beautyproduct dat je ongetwijfeld doet stralen tijdens de feestdagen (De Bijenkorf, € 119).

Close – Beauty Adventskalender

adventskalenders

Aan deze adventskalender van beautymerk Close beleef je 24 dagen lang plezier. Aan het einde van de rit is je make-uptasje gevuld met onmisbare items! (Close via Planet Parfum, € 34,90)

BABOR – Ampoule-adventskalender

adventskalenders

Met deze adventskalender van Babor stap je stralend de feestperiode in. Hij bevat een intensieve ampullenkuur van 24 dagen die je een stralende en jeugdige huid bezorgt (BABOR, € 74,90).

April – XMAS Adventskalender

Dit vrolijke kubusje zit boordevol make-upproducten en accessoires. Van je wimpers tot je lippen en je nagels: wedden dat je er piekfijn uitziet op het kerstdiner? (April via Planet Parfum en Di, € 29,90)

BE Creative Make-up – ‘Sparklink Lights’ Mini Adventskalender

adventskalenders

Klein maar fijn is ‘ie, deze adventskalender van BE Creative Make-up. Gevuld met 12 make-upproducten, kom je elke dag een beetje meer in kerststemming (BE Creative Make-up via ICI Paris XL, € 54,95).

Coverbeeld: Rituals

Meer moois:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)