Getty Images

Om op te eten: 4 adventskalenders voor lekkerbekken

Naast de klassieke chocolaatjes zijn er ook nog andere lekkere manieren om af te tellen naar Kerstmis. Test je karakter en probeer maar eens van deze adventskalenders voor lekkerbekken af te blijven!

4x adventskalenders voor lekkerbekken

Samen eten, olie voor de vriendschap

 

adventkalender

Oil & Vinegar lanceert een stevig gekruide adventskalender vol lekkernijen zoals Italiaanse olijfolie, frambozenazijn en heerlijke dips. Met andere woorden: je vindt er de ideale voorbereidingen in terug voor je kerstfeest!

Happy Holidays Culinary Advent Calendar – 59,95 euro te koop bij Oil & Vinegar.

25 iconische pralines

Neuhaus Advent Calendar

Elke dag een pralientje voor bij de koffie? Dat mag tijdens de gure winterdagen! En ga dan maar meteen voor de luxe-variant van Neuhaus. Want we mogen onszelf best wat meer in de watten leggen!

Pop-up adventskalender – 55 euro te koop bij Neuhaus

Voor elk wat pils

Bier adventskalender - Beery Christmas - 24 stuks

Dat is pas genieten met mate(n). Uitkijken naar kerst met een speciaal biertje per dag. De biertjes komen uit alle windstreken, zowel uit Japan als uit Denemarken. Een ware ontdekkingsreis vanuit je gezellige zetel.

Beery Christmas – 62,99 euro te koop bij Bol.com

Belgische koekjestrots

adventskalender

Om snel in de kerstsfeer te geraken, lanceert Delacre deze smakelijke ‘countdown’ met zijn eerste ETOILE adventskalender. In deze aftelkalender zitten 24 heerlijke, onuitgegeven koekjes in de vorm van sterren, engeltjes, kerstbomen, sneeuwmannen. Om te genieten van élke dag op weg naar kerstavond …

ETOILE adventskalender van Delacre – 9 euro, meer info via delacre.be

Deze adventskalenders al gespot?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content