Steven Heyvaert

Vlaams Radiokoor vult onze huizen deze feestdagen met bekende kerstliedjes

Door Elke Spelters

Kunnen er volgens jou nooit genoeg kerstliedjes door de boxen klinken? Om iedereen een hart onder de riem te steken, brengt het Vlaams Radiokoor vanaf donderdag 24 december een a capella kerstconcert naar onze huiskamers. 

Samen zingen

Of je nu van voor tot achter kunt meezingen met Have Yourself A Merry Little Christmas of Jingle Bell Rock meer jouw ding is: het Vlaams Radiokoor wil iedereen deze kerst aansporen om samen met hen mee te kwelen op tal van populaire kerstliedjes.

Mini-kerstshow

Wie voor of na de tv-show ‘Kerst met 11 miljoen’ nog zin heeft in een extra kippenvelmoment kan vanaf donderdag afstemmen op de mini-kerstshow van het Vlaams Radiokoor. Het doel? Iedereen, elk vanuit zijn eigen kot, verbinden met hartverwarmende muziek.

Op de achtergrond maken lichtjes, winterse sfeerbeelden, kerstdecoratie en ‘behind the scenes’-beelden de warme sfeer compleet. De livestream is volledig gratis, maar het Radiokoor doet wel een warme oproep om een gift te doen ten voordele van 11.11.11, in het kader van De Warmste Week.

 

MEER KIJKTIPS VOOR DE FEESTDAGEN:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content