pompelmoes hartig

15x hartig koken met pompelmoes

Pompelmoes is heerlijk in desserten, maar serveer je deze citrusvrucht eens in een hartig gerecht, krijg je een verrassend frisse combinatie aan smaken.  

Pompelmoes fleurt niet alleen je bord op met zijn kleurrijke vruchtvlees, hij zorgt ook voor een mooi evenwicht tussen de verschillende smaken. Zo combineert hij bijvoorbeeld heel goed met zilte vis, romige avocado of gegrilde kip. Bovendien zit pompelmoes ook boordevol vitamine C: per 100 gram levert de vrucht maar liefst 45 gram vitamine C op.

15 hartige gerechten met pompelmoes

Nog meer citrus:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."