5 handige keukentrucjes voor elke bakprinses

Door De Redactie

Eigen taart is goud waard. Niets fijners dan iedereen te laten meegenieten van jouw bakkunsten. En met deze ‘stoeftaarten’ kun je niet anders dan scoren!

Maar eerst…ken je deze trucjes al?

  1. Heb je onmiddellijk boter op kamertemperatuur nodig voor je gebak en is je boter nog te hard, rasp ze dan met een kaasrasp. Meteen gebruiksklaar.
  2. Gebruik een ijsschep om cakebeslag netjes in je muffinblik te scheppen.
  3. De mooiste chocoladekrullen maak je met een eenvoudige dunschiller.
  4. Zit er een stukje eierschaal bij je beslag in de kom? Maak je vinger eerst nat en je vangt het moeiteloos.
  5. Geen poedersuiker mee in huis? Mix dan 1 eetlepel maïszetmeel met 1 kopje kristalsuiker in de blender en klaas is kees.

Een crème van een taart

die je ook nog eens makkelijk zelf maakt

 

 

De perfecte hulpmiddeltjes uit onze Lekker-shop

 

[lls products=185809|190363|210574|126760|123086]

 

Ontdek meer:

 

Partner Content