Gerookte zalm: 15x heerlijk genieten

Gerookte zalm: 15x heerlijk genieten

Zet vanaf nu gerookte zalm met stip op je boodschappenlijstje: je kunt er zoveel lekkers mee maken! Met deze 15 (grote en kleine) gerechten maak je er gegarandeerd een heus feestmaal mee.

Biologisch en dicht bij huis

De beste zalm is uiteraard de biologische gekweekte zalm of wilde zalm. Kies voor een zalm uit Frankrijk, Schotland of Noorwegen. Die legt de kortste weg af van de zee tot op ons bord.

Wanneer je zalm koopt, houd je best rekening met de labels op de verpakking. Die geven onder andere aan of de viskwekerij gecontroleerd voer gebruikt en of de kweek op een verantwoorde manier gebeurt.

Lekker én gezond

Wist jij dat zalm tsjokvol onverzadigde vetzuren en omega 3 zit? Dat verkleint niet alleen het risico op bepaalde kankers, maar ook de kans op hart- en vaatziekten. Een gerecht of hapje met zalm is dus altijd een goed idee!

15x het neusje van de gerookte zalm

Nog meer lekkers:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)