8x lekker met knolselder

Knolselder is een gezonde wintergroente en een topfavoriet van onze webredactrice Julie. Je kan er ook alle kanten mee uit! Gewoon gekookt, gebakken in de pan met wat tijm of heerlijk op smaak gebracht met aardappelen en room als puree. Dit laatste is op-en-top winters en heerlijk bij een stukje wild. Wij selecteerden onze acht favoriete recepten!

“Knolselder is één van mijn favoriete wintergroente. Zodra ik een eerste hap neem, brengt de smaak mij altijd eventjes terug naar die zorgeloze kindertijd bij mijn onthaalmoeder. Zij maakte wel eens knolselder met een gekookt aardappeltje en een stukje witte vis. Ik eet de groente tot op vandaag nog altijd het liefst zoals zij het bereidde: gewoon gekookt met een klein beetje peper en zout. Heerlijk winters (én nog gezond ook)!” – Lieve groetjes webredactrice Julie 








 Geen liefhebber van knolselder? Dan is bloemkool misschien wel iets voor jou! Ontdek onze lekkerste gerechten met bloemkool. Hmmm…

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)