56 scampigerechten om van te smullen

Door Rani Merckx

De geur van een romige curry of een pittige tomatensaus met scampi’s die je hele huis inpalmt: alleen al van het gedacht loopt het water ons in de mond. Deze heerlijke, roze zeevruchtjes hebben zowel jong als oud voor zich gewonnen, en dat is makkelijk te verklaren.

De geur van een romige curry of een pittige tomatensaus met scampi’s die je hele huis inpalmt: alleen al van de gedachte loopt het water ons in de mond. Deze heerlijke, roze zeevruchtjes smaken altijd, en nu nog meer dankzij dit inspirerende kookboek vol zomerse gerechten!

Scampi’s zijn niet alleen overheerlijk en superveelzijdig, ze zijn ook licht verteerbaar, makkelijk te bereiden én geschikt voor elke gelegenheid. Meer goede redenen heb je niet nodig om ze nog wat vaker op het menu te zetten, toch? In het nieuwe Libelle-kookboek ‘Zomertopper scampi’s’ vind je alvast 56 verrassende en originele recepten met scampi’s.

Van scampi’s op Mexicaanse wijze tot een heuse tomaat-scampi: met dit kookboek kun je naar hartenlust combineren en uitproberen. Wedden dat de hele familie binnen de kortste keren fan is?

Haal het nieuwe kookboek nu in huis voor maar € 8,95 via www.magstore.be!

scampi

Partner Content