5x heerlijke vegetarische restaurants

5x heerlijke vegetarische restaurants

Zin in vegetarisch, maar liever niet achter de kookpotten vandaag? Eet dan in een van deze 5 vegetarische restaurants. Zo lekker!

Antwerpen: Bites & Wines

© Bites & Wines

Katherine kookt lekkere vegetarische gerechten. Bovendien zijn 90% van haar gerechten glutenvrij, en houdt ze op vraag rekening met voedselallergieën. En hier kan je niet enkel vegetarisch eten. Je hebt er ook veganistische wijnen. De moeite waard om eens te proberen.

Meer info op de website.

Brussel: Dolma

© Dolma

Wil je van verschillende vegetarische gerechten proeven? Dan is Dolma in Brussel een prima optie. ‘s Middags kies je soep of een lunchbord, ‘s avonds eet je à volonté aan 19,50 euro. Op het menu onder andere pasta, vegetarische tajines en salades.

Het menu en meer info vind je op de website.

Gent: De Zuidkant

© De Zuidkant

Kies bij De Zuidkant voor een menu of probeer de dagverse soep met huisgemaakt brood. Ellen en haar crew werken met olijfolie, bakken in kokosvet en doen hun boodschappen bij lokale producenten en kleine ondernemers.

Meer info op de website.

Hasselt: De Levensboom

© De Levensboom

Bij De Levensboom in Hasselt kan je naast de vaste menukaart ook kiezen voor een dagschotel of een pasta met seizoensgroenten. Bovendien kan je er op geregelde tijdstippen ook workshops volgen over vegetarisch koken.

Meer info vind je op de website.

Leuven: Greenway

© Greenway

Neem je de kids mee? Dan zit je bij Greenway zeker goed. Gezonde en heerlijke fastfood. Denk aan vegetarische hamburger of kebab. Perfect dus om niet-vegetariërs te overtuigen dat vegetarisch heel herkenbaar en lekker kan zijn.

Meer info vind je op de website.

 

Lees ook:

 

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)