Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Vegetarische pizza: 15 lekkere en makkelijke recepten

Zo’n zelfgemaakte pizza met lekkere groenten, frisse basilicum en heerlijke kazen, daar doe je ons altijd plezier mee. Wij gaan vandaag voor een heerlijke vegetarische pizza, mét krokante korst. Jij ook?

Het begin: pizzadeeg maken

Nadat je deeg is verdubbeld, kun je het nog even kort doorkneden en dan verwerken als pizzabodem.

Enkel tips

  1. Maak de randen van de pizza iets dikker, zodat de vulling er tijdens het bakken niet af kan glijden.
  2. Speel met kruiden. Een lekkere pizza staat of valt met de hoeveelheid kruiden. Hou je niet in, maar ga zeker ook niet in overdrive. Je kunt na het bakken altijd nog wat extra specerijen, kruiden of (pikante) olie toevoegen.
  3. Maak af en toe ook eens kleinere pizza’s. Ze zijn makkelijk om op te eten en je kunt meer variaties maken. Zo heb je bij elke hap een andere smaak in je mond.

Vegetarische pizza: 15 recepten

Geniet nog meer van de vegetarische keuken:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!