vegetarische pizza

Vegetarische pizza: 15 lekkere en makkelijke recepten

Zo’n zelfgemaakte pizza met lekkere groenten, frisse basilicum en heerlijke kazen, daar doe je ons altijd plezier mee. Wij gaan vandaag voor een heerlijke vegetarische pizza, mét krokante korst. Jij ook?

Enkel tips

  1. Wil je zelf je pizzadeeg maken? Zeker doen! Het is helemaal niet zo moeilijk en heel lekker. Het basisrecept van Libelle Lekker is absolute aanrader. Nadat je deeg is verdubbeld, kun je het nog even kort doorkneden en dan verwerken als pizzabodem.
  2. Maak de randen van de pizza iets dikker, zodat de vulling er tijdens het bakken niet af kan glijden.
  3. Speel met kruiden. Een lekkere pizza staat of valt met de hoeveelheid kruiden. Hou je niet in, maar ga zeker ook niet in overdrive. Je kunt na het bakken altijd nog wat extra specerijen, kruiden of (pikante) olie toevoegen.
  4. Maak af en toe ook eens kleinere pizza’s. Ze zijn makkelijk om op te eten en je kunt meer variaties maken. Zo heb je bij elke hap een andere smaak in je mond.

Vegetarische pizza: 15 recepten

Geniet nog meer van de vegetarische keuken:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."