Deze week in Libelle: 15 recepten voor onweerstaanbare feestdesserten!

Deze week in Libelle: 15 recepten voor onweerstaanbare feestdesserten!

Geen feestdiner zonder verrukkelijk dessert, toch? En omdat je na een hele dag kokkerellen het feestdiner graag afsluit met iets lekkers dat vliegensvlug op tafel staat, schotelen we jou deze week in Libelle 15 snelle, hemelse desserts voor!

15x zalig zoet, en zó klaar!

Ben je al volop het kerstmenu aan het opstellen, maar zoek je nog een zoete afsluiter om je kerstdiner in glans af te sluiten? Snuister dan zeker even door de hemelse recepten die je deze week in je Libelle vindt!

We hebben 15 feestdesserts voor jou uitgekozen die je snel en zonder moeite op tafel tovert. Van sneeuwmuffins met witte chocolade en kerstmutsspiesjes met marshmallows en aardbeien tot een klassieke croquembouche. Welk dessert je ook kiest: een geslaagd nagerecht wordt het zeker! 

©Wout Hendrickx

Ook dit lees je deze week in Libelle:

  • Openhartig: Anne Davis schrijft een brief voor haar overleden moeder
  • 12x originele versierideeën voor de mooiste kersttafel ooit!
  • Wegdromen bij de sprookjespaleizen van Europa
  • Gezinnen met een groot hart: Zij gaven een nichtje, nonkel of pleegkind een thuis
  • 12 feestkapsels die je makkelijk zelf kunt stylen thuis

Dat en nog veel meer interessante, ontroerende en fijne artikels lees je deze week in Libelle, vanaf donderdag 2 december in de winkel!

Las je deze nieuwe artikels al?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)