Beleef een warme winter mét onze 4 heerlijke winterromans!

Beleef een warme winter mét onze 4 heerlijke winterromans!

Niets gezelliger dan wegduiken onder een zachte plaid met een goed boek in de hand, zéker wanneer het pijpenstelen regent – of als je weer noodgedwongen moet binnenblijven (bedankt, corona). Bij Libelle willen we graag dat ‘leed’ een beetje verzachten door jouw najaar te vullen met zalig leesplezier!

Warm najaar met onze winterromans

Het is koud en regenachtig. Niet bepaald het weerbericht waar je vrolijk van wordt! Maar bekijk het positief; het is wél het uitgelezen moment om ongegeneerd onder een dekentje op de bank te kruipen met een goed boek. En dat treft!

Ben jij nog op zoek naar wat winterse lectuur voor die gezellige dagen binnenshuis?  Goed nieuws: onze heerlijke winterromans zijn er weer, gelezen én goedgekeurd door hoofdredactrice Karen Hellemans herself!

Vanaf volgende week

‘Het weesmeisje’ van Anne Jacobs

‘De Sterrengever’ van Jojo Moyes

Binnen twee weken

‘Een week in de winter’ van Maeve Binchy

‘De school voor afgeschreven kinderen’ van Joanna Goodman

Scoor jouw favoriete winterroman

Vanaf volgende week vind je gedurende twee weken een bon in Libelle waarmee je jouw favoriete winterroman kunt afhalen bij Standaard Boekhandel, voor maar € 6,95 per boek!

Nog meer leesplezier:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)